Nahrimed Haber

AirPods 4 Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Teknoloji - 8 gün önce 0 Yorum
Teknoloji AirPods 4 Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri
Apple, yeni nesil kablosuz kulaklıkları AirPods 4’ü resmen tanıttı. Lansman etkinliğinde tanıtılan AirPods 4, yenilikçi özelliklerle geliyor.

Apple, yeni nesil kablosuz kulaklıkları AirPods 4’ü resmen tanıttı. Lansman etkinliğinde tanıtılan AirPods 4, yenilikçi özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Peki bu kulaklıklar hangi özelliklerle geliyor ve fiyatı ne kadar olacak? 

Son dönemde Apple’ın yeni kablosuz kulaklıkları hakkında birçok spekülasyon vardı. Merak edien tüm sorular sonunda karşılığını buldu ve AirPods 4 resmi olarak duyuruldu. Kullanıcıların merakla beklediği bu yeni kulaklık modeli, birçok yeni ve heyecan verici özellikle piyasaya çıkacak.

AirPods 4 performansı ve teknik özellikleri:

 

Apple’ın yeni AirPods 4 modeli, dış kısmında daha oval bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Bu kulaklıklar, H2 çipine sahip ve gelişmiş silikon işlemcisiyle daha zengin bas performansı sunuyor. AirPods 4, toplamda 30 saate kadar pil ömrü sağlayan daha küçük ve taşınabilir bir USB-C şarj kutusuyla geliyor. Siri’nin sorularını yanıtlarken baş sallama hareketlerini destekleyen kulaklıklar, ses izolasyonu ile arka plan gürültüsünü ortadan kaldırıyor. Kişiselleştirilmiş Mekansal Ses ile zengin bas ve kristal netliğinde tizlere sahip yeni bir akustik mimari sunuluyor.

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip yeni bir AirPods modeli de tanıtıldı. Bu model şeffaflık modu ve uyarlanabilir ses gibi özelliklere sahip olacak. Yeni şarj kutusunda Qi ve MagSafe kablosuz şarj desteği bulunuyor ve 30 saat kullanım ömrü sunuyor.


AirPods 4 fiyatı:

AirPods 4’ün başlangıç fiyatı 129 dolar iken, aktif gürültü engelleme özelliğine sahip modelin fiyatı 179 dolar olacak.


Yorumlar (0)

Yorum Yap