Nahrimed Haber

Asus, Oyunseverlere Özel Sırt Çantası Duyurdu: Onsuz Sokağa Çıkmayacaksınız!

Donanım - 9 gün önce 0 Yorum
Donanım Asus, Oyunseverlere Özel Sırt Çantası Duyurdu: Onsuz Sokağa Çıkmayacaksınız!
Asus, oyunculara özel sırt çantası duyurdu. 40 litre saklama hacmine sahip olan bu sırt çantası, klavye mouse gibi donanımların yanı sıra gözlük için bile özel bölmeye sahip.

Bilgisayar çantası denince çoğumuzun aklına elde taşınan, kompakt çantalar gelir. Ancak konu oyuncu dizüstü bilgisayarlarına geldiğinde bu çantalar hem dizüstü bilgisayarın kendisi için küçük kalır hem de klavye, mouse, kulaklık gibi harici donanımları sığdırmak oldukça zordur. Bunun farkında olan Asus, 18 inç dizüstü bilgisayarların dahi kolaylıkla sığdırılabildiği bir "oyuncu dizüstü bilgisayarı çantası" duyurdu.

Archer ErgoAir BP3800 adlı bu "özel" sırt çantasının tamamı 54 x 35 x 21 cm boyutlarında ve 40 litre gibi standart çantaların ulaşamayacağı bir saklama alanına sahip. Bu çantayı özel kılan ise dizüstü bilgisayar için 39,99 x 29,44 x 3,08 cm ölçülerinde özel bir bölmeye ek olarak şarj adaptörleri, klavye, mouse, kulaklık vb. donanımlar için pek çok ayrı bölmeye sahip olması. Hatta güneş gözlüğünüzü koyabileceğiniz içi kadife kaplı özel bir bölmesi dahi bulunuyor.

Oyuncuların ayrılmaz bir parçası olacak Archer ErgoAir BP3800

Archer ErgoAir BP3800’ün üst kısımda bulunan bazı bölmeleri çıkarılabiliyor. Standart bir sırt çantası gibi kullanabileceğiniz gibi bu küçük bölmeleri boyundan ya da belden bağlamalı bir çanta gibi de kullanabiliyorsunuz. İçi köpük dolgulu boyun ve bel askıları, bir çantadan bekleyebileceğiniz konforu maksimum seviyeye çıkarıyor.

Çok fazla gezen oyunseverlerin ayrılmaz bir parçası olması muhtemel bu oyuncu dizüstü bilgisayar çantasının fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Henüz Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı da bilinmiyor. 


Yorumlar (0)

Yorum Yap