Nahrimed Haber

Binance, Toplam Kullanıcı Sayısını Açıkladı (Batanlar Dahil mi?)

Kripto Para - 15 gün önce 0 Yorum
Kripto Para Binance, Toplam Kullanıcı Sayısını Açıkladı (Batanlar Dahil mi?)
Binance, kripto para dünyası için ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seren bir açıklama yaptı. Bu açıklamada, Binance’in toplamda kaç kullanıcısı olduğu duyuruldu.

Dünyanın en büyük kripto para platformu Binance, dikkat çeken bir açıklama yaptı. Şirketin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Binance kullanıcı sayısının 200 milyon sınırını aştığı ifade edildi. Ancak şirket, 1 milyar kullanıcıya ulaşmak istediğini açıkladı.

2022 yılında, yani bundan sadece 2 yıl önce, Binance’in 130 milyon kullanıcısı bulunuyordu. 2023’ün tamamında 40 milyon kullanıcı daha kazanan platform, 2024’ün ilk yarısında ise 30 milyon kullanıcı daha kazandı. Artan ivme, insanların kripto paralara daha fazla önem vermeye başladığının açık bir göstergesi.

Küresel çapta 562 milyon kripto para yatırımcısı olduğu biliniyor

binance kullanıcı sayısı

Triple-A isimli bir firmanın yaptığı araştırmaya göre küresel çapta 562 milyon kadar kişinin kripto para yatırımı bulunuyor. Bunların 200 milyonu Binance’te hesap açmış durumda. Buna göre; kripto para yatırımcılarının yüzde 36 gibi ciddi bir bölümünün Binance kullanıcısı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Binance’in X’te yaptığı paylaşım:

Bu arada; Binance ile ilgili önemli istatistiğin kullanıcı sayısı ile ilgili olmadığını söyleyelim. Mart ayında yapılan bir araştırmaya göre Binance, tam 100 milyar dolarlık kripto para yatırımının saklandığı bir mecra hâline geldi. Bu da şu anlama geliyor, Binance’teki her kripto para yatırımcısının ortalama 500 dolar bakiyesi var. 


Yorumlar (0)

Yorum Yap