Nahrimed Haber

Bu Haftanın Favorileri: En Çok Satan 10 Teknolojik Ürün

Donanım Bu Haftanın Favorileri: En Çok Satan 10 Teknolojik Ürün
Bu hafta Amazon’da en çok tercih edilen, bolca satın alınan ürünleri sizin için listeledik.

Bu hafta interneti ele geçiren en popüler ürünleri listelediğimiz bu içerikte kulaklıktan dizüstü bilgisayara, elektrikli diş fırçasından oyuncu koltuğuna kadar pek çok ürün yer alıyor. 

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Lenovo IdeaPad 3 Dizüstü Bilgisayar

15.6 inç Full HD ekranı, 250 nit parlaklık ve yansıma önleyici kaplama ile net bir görüntüleme deneyimi sunan Lenovo IdeaPad 3 Dizüstü Bilgisayar, bu haftanın en çok satan dizüstü bilgisayarı olarak karşımıza çıkıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Oral-B Şarjlı/Elektrikli Diş Fırçası

Manuel diş fırçalarına göre %100’e kadar daha fazla plak gideren Oral-B Vitality Pro Diş Fırçası, sizin için en uygun fırçalama yönteminin ne olduğunu gösteren üç farklı fırçalama moduna sahip.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Hawk Gaming Chair FAB V4 Oyuncu Koltuğu

Hawk Gaming Chair FAB V4 Oyuncu Koltuğu; kullanılan özel kumaşı, nefes alabilen yapısı ve yumuşak doku yüzeyi ile uzun süreli kullanımlarda konforlu bir deneyim sağlar.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın

Samsung Galaxy Tab A9 Tablet

8.7 inç ekran boyutu ve 8 GB RAM kapasitesi ile en çok tercih edilen ürünler arasında yer alan Samsung Galaxy Tab A9 Tablet, 5100 mAh bataryası sayesinde uzun süre şarj problemi yaşamadan kullanabileceğiniz bir ürün.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta 15.1 lt

İçindekileri 27 saate kadar soğuk tutan çift duvarlı köpük izolasyonu sayesinde uzun süreli yolculuklarda ya da aktivitelerde kurtarıcı olan Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta, dayanıklı ve uzun ömürlü malzemelerden üretiliyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

JBL C100SI Kulakiçi Kulaklık

Fiyat performans olarak bakıldığında oldukça iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkan JBL C100SI Kulakiçi Kulaklık, uzun süreli kullanımlarda kulağınızı rahatsız etmez.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Baseus Airpow Lite Power 10.000mAh Powerbank

15W çift yönlü hızlı şarj desteği sunan Baseus Airpow Lite Power 10.000 mAh Powerbank, aynı anda 2 cihazı birden şarj edebilme imkanı sağlıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Philips Tam Otomatik Espresso Makinesi

Hem performansı hem de kullanım kolaylığı açısından kullanıcıların beğenisini kazanan Philips Tam Otomatik Espresso Makinesi, kahve makinesi arayanlar için iyi bir seçenek olabilir.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Razer DeathAdder Essential Kablolu Oyun Faresi

6400 DPI hassasiyeti sunan optik sensör, 5 adet makro tuş ve 10 milyon tıklama ömrü ile karşımıza çıkan Razer DeathAdder Essential Kablolu Oyun Faresi; fiyatına göre oldukça iyi bir seçenek olabilir.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Einhell TP-CD 18/50 Li BL - Solo Akülü Vidalama

Çeşitli vidalama ve delme işlerinde size büyük kolaylık sağlayacak olan Einhell TP-CD 18/50 Li BL - Solo Akülü Vidalama, haftanın en çok satan ürünleri arasında yer alıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.


Yorumlar (0)

Yorum Yap