Nahrimed Haber

ChatGPT’yi Akıllı Gözlüklere Getiren Eddie Bauer Koleksiyonu Tanıtıldı

Teknoloji - 21 gün önce 0 Yorum
Teknoloji ChatGPT’yi Akıllı Gözlüklere Getiren Eddie Bauer Koleksiyonu Tanıtıldı
Innovative Eyewear, ChatGPT kullandığı akıllı gözlüklerinin yer aldığı Eddie Bauer koleksiyonunu tanıttı.

Yapay zekâ araçlarını her geçen gün daha fazla farklı alanda görüyoruz. Son olarak da Innovative Eyewear’ın Eddie Bauer koleksiyonu, Siri ve ChatGPT destekli modeliyle karşımıza çıktı. Çift mikrofonlu bu akıllı gözlük, kullanıcıların sordukları sorulara gömülü mikrofon üzerinden cevap alabilmelerini sağlıyor. Ayrıca akıllı gözlükler üzerinden telefonlardaki uygulamaları kontrol etmek de mümkün olabiliyor. Bu gözlükler tek şarjla 12 saat kullanılabiliyor. 

Eddie Bauer akıllı gözlük koleksiyonunda dört farklı model bulunuyor. Bu gözlükler, iPhone’larla Lucyd Eyewear uygulaması olmadan da kullanılabiliyor ve yakında Android uyumluluğu için de güncelleme geleceği belirtiliyor. Kullanıcıların müzik dinleyebildiği, aramalara cevap verebildiği ve uygulamaları kontrol edebildiği gözlükler 5.2 Bluetooth bağlantıya sahip ve 30 metreye kadar mesafeden bağlantı korunabiliyor. Gözlüklerin üzerinde dokunmatik kontroller bulunuyor. 

Dört farklı modelle geliyor

Eddie Bauer koleksiyonu

Innovative Eyewear, Eddie Bauer koleksiyonunda Horizon, Navigator, Velocity ve Expolorer modelleri ile geliyor. Böylece her yüz tipine uygun birer alternatif sunulmuş oluyor. Bununla beraber isteyen kullanıcılar, aradaki farkı ödeyerek gözlüklerin numaralı alternatiflerini de alabiliyorlar. 

Reçetesiz modellerin fiyatları 229 dolardan başlarken numaralı gözlük almak isteyenlerin ise 20 dolar daha ödemeleri gerekiyor. Yeni akıllı gözlükler sitenin internet sitesinden sipariş edilebiliyor. Öte yandan ilerleyen dönemde bu gözlüklerin Amazon gibi platformlarda da satışa sunulması bekleniyor. 


Yorumlar (0)

Yorum Yap