Nahrimed Haber

Çin’de Bir TikToker, Vincin Tepesinde Video Çekerken Düşerek Hayatını Kaybetti

Sosyal Medya Çin’de Bir TikToker, Vincin Tepesinde Video Çekerken Düşerek Hayatını Kaybetti
Çinli bir içerik üreticisi, video çekmeye çalışırken ölümcül bir kaza yaşadı. TikTok benzeri bir mecrada içerik üreten Xiao Qiu Mei, bir vincin tepesinde video çekerken düşerek hayatını kaybetti.

Sosyal medyada içerik üreten Çinli bir kadın, 50 metrelik bir vincin tepesinde video çekerken yanlış bir hareket sonucu düşerek hayatını kaybetti. Vinç operatörü olarak görev yapan kadının ölümü ve nedeni, ailesi tarafından onaylandı.

Kazanın kurbanı olan Xiao Qiu Mei, sosyal medyada paylaştığı günlük hayatı ve işine dair videolarıyla biliniyordu. Paylaşımları için çoğunlukla TikTok’un Çin versiyonu olarak bilinen Douyin’i kullanan kadın maalesef kazadan sonra kurtarılamadı.

Video çekerken 50 metre yükseklikten düştü

xiao qiu mei

Vinç operatörü olarak çalışan Xiao Qiu Mei, aynı zamanda 2 çocuk annesiydi. Günlük hayatına ve yaptığı işe dair videoları sosyal medya hesaplarına, çoğunlukla da Douyin’e yükleyen kadın, yine her zamanki gibi çalışırken video çekmek istedi. Ancak vincin tepesindeyken yanlış adım atan 23 yaşındaki Xiao, doğrudan yere düştü.

Yaklaşık 50 metre yükseklikten yere düşen kadın, yerdeyken hâlâ telefonunu tutmaktaydı. Düşme anları, bulanık bir şekilde kendi kamerasına yansıdı. Çin’in Quzhou kentinde yaşanan kaza sırasında inşaatta neredeyse hiçbir çalışan kalmamıştı. Olayın yanlış atılan bir adım nedeniyle gerçekleştiğini ve ölümü doğrulayan taraf, Xiao Qiu Mei’nin ailesi oldu.

Bu ayların başlarında, Çin’de benzer bir ölüm daha gerçekleşmişti. Tsing Dai deresinde bulunan bir şelalenin kenarında fotoğraf çekmeye çalışan Hong Kong’lu bir ‘influencer’, dengesini kaybederek şelaleden aşağı düşmüş ve hayatını kaybetmişti.


Yorumlar (0)

Yorum Yap