Nahrimed Haber

Circle to Search’e QR Kod ve Barkod Okuma Özelliği Geliyor: İşte İlk Görüntüler

Mobil - 2 gün önce 0 Yorum
Mobil Circle to Search’e QR Kod ve Barkod Okuma Özelliği Geliyor: İşte İlk Görüntüler
Android’in yapay zekâ destekli Circle to Search özelliğine yeni bir yetenek geliyor. Kodlar üzerinde tespit edilen bu yenilikle Circle to Search, QR kod ve barkod okuyabilecek.

Samsung Galaxy S24 ailesi ile hayatımıza giren "Circle to Search" özelliği ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. ABD merkezli teknoloji devi Google, bu özelliği barkod ve QR kod okuyabilecek şekilde güncellemeye hazırlanıyor. Böylelikle kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunulacak.

Circle to Search, telefon ekranındaki herhangi bir şeyi elinizle seçip, internet üzerinden arama yapmanızı sağlıyordu. İlk aşamada Galaxy S24’e özel olan özellik, bir süre önce iOS ekosistemi için de kullanıma sunulmuştu. Bu özellik, barkod ve QR kod okumaya da başlamış olacak.

Circle to Search’ün yeni yeteneği böyle görünecek

Circle to Search’ün barkod ve QR kod okuma yeteneği, Google uygulamasının "v15.19.45.29.arm64" kodlu beta sürümünde tespit edildi. Ancak bu özellik, henüz geliştirme aşamasında çünkü bağımsız geliştiriciler, bu yeniliği kodlar üzerinde çalıştırmış durumdalar.

Google, üzerinde çalıştığı yeni özellik hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Yani QR kod ve barkod okuma özelliğinin Circle to Search’e ne zaman ekleneceği belli değil. Ancak bu durumun yakın bir gelecekte değişeceğini düşünüyor. Google, kullanıcıları fazla bekletmeyecektir.


Yorumlar (0)

Yorum Yap