Nahrimed Haber

DOGE, SHIB, FLOKI ve Daha Pek Çok Memecoin’in Maskotu Köpek "Kabosu" Hayatını Kaybetti

Kripto Para DOGE, SHIB, FLOKI ve Daha Pek Çok Memecoin’in Maskotu Köpek "Kabosu" Hayatını Kaybetti
Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) ve Floki (FLOKI) gibi memecoin’lerin maskotu olan köpek Kabosu öldü. Yaşlı köpek, birkaç yıl önce kansere yakalanmıştı.

Pek çok kripto para yatırımcısını üzecek bir gelişme yaşandı. Başta Dogecoin (DOGE) olmak üzere pek çok "memecoin" için maskot olarak kullanılarak köpek Kabosu, ne yazık ki öldü. Köpeğin sahipleri, 26 Mayıs Pazar günü özel bir cenaze töreni düzenleneceğini açıkladılar.

Kabosu, oldukça yaşlı bir köpekti. Hatta bundan birkaç sene önce de kansere yakalanmıştı. O dönemler 17 yaşında olan Kabosu, son dönemlerde pek iyi durumda değildi.

Kabosu’nun Instagram’daki en güncel paylaşımlarından bir tanesi:

Kabosu öldü

Kabosu için açılan Instagram hesabından yapılan son paylaşımlara baktığımızda küçük dostumuzun gerçekten de hâlsiz olduğunu anlayabiliyoruz. 

Kabosu, kripto para camiasi için gerçekten de özel bir yere sahipti. Sadece DOGE değil, Shiba Inu (SHIB) ve Floki (FLOKI) gibi köpek grubu tokenler için de ilham kaynağıydı. Üstelik bu memecoin’ler, diğerlerine kıyasla oldukça büyük işlem hacimlerine sahipti. Ayrıca Dogecoin, milyarder iş insanı Elon Musk için de vazgeçilmezdi. Elon Musk’ın X hesabına baktık ancak konuyla ilgili bir açıklama yapmadığını gördük.


Yorumlar (0)

Yorum Yap