Nahrimed Haber

Epic Games, Fiyatı 499 TL Olan Oyunu Ücretsiz Hâle Getirdi

Oyun - 18 gün önce 0 Yorum
Oyun Epic Games, Fiyatı 499 TL Olan Oyunu Ücretsiz Hâle Getirdi
Epic Games’in geleneksel haftalık ücretsiz oyun kampanyası devam ediyor. Şirket, fiyatı 449 TL olan oyunu ücretsiz hâle getirdi.

Steam’in dolar kuru ile ödeme almaya başlamasıyla Türk oyuncuların ilgisini daha çok çeken Epic Games, çok sevilen haftalık bedava oyun kampanyasına hız kesmeden devam ediyor.

Ve bugün, her oyunseverin beklediği o gün geldi. Epic Games bu haftanın ücretsiz oyunlarını erişime açtı. Ancak bu hafta büyük bir oyun bekliyorsanız ne yazık ki beklentileriniz karşılanmayacak. Yapılan açıklamaya göre fiyatı 449 TL olan The Callisto Protocol ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebilecek.

The Callisto Protocol fragmanı

The Callisto Protocol nasıl bir oyun ve normal fiyatı ne kadar?

The Callisto Protocol, korku ögelerine sahip olan, bolca ateş ettiğimiz ve yakın dövüşe de girdiğimiz bir oyun. Oyunun normal fiyatı ise 449 TL. Epic Games’in kampanyası kapsamında bu oyuna sahip olmak isteyenler, beş kuruş ödeme yapmadan kütüphanelerine ekleyebilecekler.

Epic Games’in ücretsiz oyunları nasıl alınır?

epic games

Epic Games’in bedava oyunlarını almak oldukça kolay. Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp açılan sayfadaki ’Yükle’ seçeneğine basın ve oyuna sahip olun. Ücretsiz oyunları almak için Epic Games hesabınıza giriş yapmanız gerektiğini de belirtelim. 


Yorumlar (0)

Yorum Yap