Nahrimed Haber

Euro 2024 Coşkusunun Tadını Çıkarmanızı Sağlayacak İndirimli Teknolojik Ürünler

Yaşam - 13 gün önce 0 Yorum
Yaşam Euro 2024 Coşkusunun Tadını Çıkarmanızı Sağlayacak İndirimli Teknolojik Ürünler
Amazon’da Şampiyona Coşkusuna özel birçok farklı üründe geçerli indirim fırsatı başladı. Sizin için bazılarını derledik.

10 Haziran ile 14 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak Şampiyona Coşkusu fırsatlarıyla binlerce üründe indirim var. Bu özel indirimleri kaçırmamak için içeriğe göz atabilir, ihtiyacınız olan ürünleri seçebilir ve Şampiyona Coşkusu’ nun tadını dilediğince çıkarabilirsiniz.

Samsung UE55CU7200UXTK Smart TV

Gerçekçi görüntüler ve hassas tonlara sahip renkleriyle ön plana çıkan Samsung UE55CU7200UXTK Smart TV,  4K görüntü kalitesi ile sürükleyici bir izleme deneyimi sunuyor. 55’’ boyuta sahip olan bu üründe, ekrandaki hareketi takip eden 3D surround ses sistemi de bulunuyor.

’’Samsung’un görüntü ve ses kalitesi yine muazzam. En güzeli de hareketin olduğu taraftan sesi yoğun vermesi, tam bir sinema efekti.’’

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Projeksiyon cihazlarındaki indirim fırsatlarını kaçırmamak için buraya tıklayabilirsiniz.

Govee TV LED Arka Plan Aydınlatması

1080p kamera kalitesi ile renkleri televizyon ekranından algılanarak otomatik olarak LED şeride uygulanan Govee TV LED Arka PLan Aydınlatması,  ekranın renklerine göre gerçek zamanlı olarak ışık efektleri verir.

’’Alın, aldırın. Tam bi fiyat performans ürünü hiç piyasadaki aşırı pahalı ürünlere gerek yok. Çok güzel çalışıyor. Tv’im 49 inç biraz dalga şekli gibi büke büke yapıştırmak zorunda kaldım ama gayet güzel oldu. 55 inçten küçük televizyonlara da dediğim yöntemle uygulanabilir.’’

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İndirimde olan tablet seçeneklerine göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sony PlayStation 5 Oyun Konsolu

 

Şampiyonayı takip edip aynı zamanda oyun oynamak isteyenlerin vazgeçemediği ürünlerden olan Sony PlayStation 5 Oyun Konsolu, Şampiyona coşkusu kapsamına özel indirimiyle karşımıza çıkıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İndirimli kulaklık modelleri için buraya tıklayabilirsiniz.

Varta Power Bank Energy 20000 mAh

Aynı anda 3 cihazı şarj edebilen Varta Power Bank Energy 20000 mAh, sıcaklık ve akım koruma özellikleri ile güvenilir bir kullanım sunuyor.

’’Varta Kalitesine güvenerek aldım. Fazlasıyla iş görürüyor. Tek kelimeyle mükemmel. 6 kere şarj ediyor.’’

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Akıllı saatler indirimde! Ürünleri görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Samsung HW-B650/TK 3.1 Soundbar

Şampiyona coskusunun tadını çıkarmanıza yardımcı olacak bir ses sistemi olan Samsung HW-B650/TK 3.1 Soundbar, odanızı adeta bir tribüne çevirecek 3 boyutlu ses özelliğine sahiptir.

’’Ürün mükemmel, 10 seviyede anca açabiliyorum. Evde ses çok kaliteli ve yüksek. Bassı -2 de kullanmama rağmen çok çıkıyor. Bazen -4 ve -6 ya alıyorum. Konuşmalar net, efektler konuşmanın önüne geçmiyor. Net konuşma duyuluyor. Bazı sistemlerde konuşmalar efektin arkasında kaldığı için hiç beğenmiyordum. Bunda öyle değil. Alırsanız bunu alın.’’

’’Piyasadaki en iyi fiyat performans 3 hoparlörlü soundbar + woofer. Woofer fiyata göre gayet iyi, müstakil evde yaşıyorum. Fulleyince ev titriyor. Ses kalitesi muazzam.’’

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İndirimde olan bilgisayar bileşenlerini görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Tüm fırsat ürünlerine göz gezdirmek için buraya tıklayabilisirsiniz.


Yorumlar (0)

Yorum Yap