Nahrimed Haber

Evcil Hayvan Sahiplerini Mest Edecek Hava Temizleme Cihazı Xiaomi Beon X3 Duyuruldu

Yaşam - 2 gün önce 0 Yorum
Yaşam Evcil Hayvan Sahiplerini Mest Edecek Hava Temizleme Cihazı Xiaomi Beon X3 Duyuruldu
Xiaomi, evcil hayvan sahiplerine özel hava temizleme cihazı üretti. "Beon X3" olarak isimlendirilen ürün, dikkat çekici özelliklere sahip ancak biraz pahalı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, özellikle de evcil hayvan besleyen tüketicileri mest edecek yeni hava temizleme makinesini duyurdu. "Beon X3" olarak isimlendirilen bu ürün, dikkat çekici özelliklere sahip olsa da biraz yüksek fiyatlı. 

Xiaomi Beon X3, evcil hayvanların bulunduğu evlerdeki sterilizasyonu sağlamak, tüyleri ve kokuyu gidermek için tasarlandı. Bu bağlamda; oldukça yüksek hızlı çalışan ve yaklaşık 3 dakikada ortalama bir odanın havasını tamamen temizleyebilen cihaz hem hayvanları hem de insanları hasta edebilecek alerjen ve bakterileri yok ediyor. Evde oluşan kokuyu engellemek ve havayı temizlemek için katalitik filtre ile donatılan ürün, hava kalitesini daima yüksek tutmayı vadediyor.

Ortamdaki tüyleri de topluyor

Xiaomi Beon X3

Xiaomi Beon X3’ün dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi de hayvan tüylerini toplayabiliyor olması. Tabii bunun için herhangi bir hareket mekanizmasına sahip değil. Ancak ortamda uçuşan tüyler, Beon X3’ün iki katmanlı filtresiyle hapsedilecek. 

Xiaomi’nin evcil hayvan sahipleri için oldukça yararlı olan ürünü, 260 dolar fiyat etiketine sahip. Ancak bu ürüne sahip olmak isterseniz bir süre beklemeniz gerekecek. Çünkü Beon X3, henüz seri üretimde değil. Şirket, hava temizleme makinesini kitlesel fonlama kampanyası ile başlattı. Yeterince ilgi görmez ise seri üretim yapılmayabilir.


Yorumlar (0)

Yorum Yap