Nahrimed Haber

Forza Horizon 4’ün Satıştan Kaldırılacağı Açıklandı: Peki Oynamaya Devam Edebilecek misiniz?

Oyun - 2 gün önce 0 Yorum
Oyun Forza Horizon 4’ün Satıştan Kaldırılacağı Açıklandı: Peki Oynamaya Devam Edebilecek misiniz?
Playground Games, 6 yaşını dolduracak Forza Horizon 4 hakkında üzücü bir haber verdi. Oyunun, önümüzdeki aylarda Steam ve Microsoft mağazalarında satıştan kaldırılacağı açıklandı. Peki oynamaya devam edebilecek misiniz?

Playground Games imzası taşıyan açık dünya yarış oyunu Forza Horizon 4, Xbox ve PC’ye özel olarak 2018’de çıkış yapmıştı. Yapım, dünya çapında beğeni toplamayı başararak serinin en sevilenlerinden biri olmuştu. Forza Horizon 5’in çıkmasına ve yıllar geçmesine rağmen hâlen popülerdi.

Ancak bugün üzücü bir haber geldi. Playground Games, sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Forza Horizon 4’ün 6 yaşını doldurduktan kısa süre sonra dijital mağazalardan delist edileceğini duyurdu. Yani oyunu satın almak artık mümkün olmayacak.

Forza Horizon 4, 15 Aralık’ta Steam ve Microsoft mağazalarından kaldırılacak, Game Pass’ten silinecek

Geliştirici şirketin açıklamasına göre Forza Horizon 4, 15 Aralık 2024 tarihinde Microsoft mağazalarında ve Steam’de satıştan kaldırılacak. Game Pass’te de artık yer almayacak.

Şirket, lisanslama ve ortaklık anlaşmaları nedeniyle oyunun dijital mağazalardaki sonunun geldiğini ifade ediyor. Bu tarihten sonra insanların sadece fiziksel olarak oyunu bulabileceğini belirtelim.

Forza Horizon 4’ün son oyun içi etkinliğinin 25 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği de açıklandı. Ayrıca DLC’lerin, 25 Haziran, yani dün itibarıyla delist edilmeye başlandığı da ifade edildi. DLC sahiplerinin endişelenmemesi gerektiği, oynamaya devam edebilecekleri de gelen bilgiler arasında yer aldı..

Oyunu oynamaya devam edebileceksiniz

Herkesin aklındaki soruya gelelim: Forza Horizon 4, 15 Aralık’tan sonra oynanabilecek mi? Bu sorunun cevabı ilginç bir şekilde sevindirici. Playground, kaldırılma sonrasında oyunun sunucularının açık kalacağını belirtiyor. Yani hem çevrim içi hem de çevrim dışı modları oynamaya devam edebileceksiniz. Game Pass aboneleri, oyunu tutmak için bir kod alacaklar.


Yorumlar (0)

Yorum Yap