Nahrimed Haber

Getir ile Fibabanka’dan İş Birliği: Türkiye’nin İlk Servis Modeli Bankacılık Hizmeti Kuruluyor

Sektörel - 18 gün önce 0 Yorum
Sektörel Getir ile Fibabanka’dan İş Birliği: Türkiye’nin İlk Servis Modeli Bankacılık Hizmeti Kuruluyor
GetirFinans ile Fibabanka arasında dikkat çeken bir iş birliği yapıldı. Bu iş birliği kapsamında Türkiye’nin ilk servis modeli bankacılık hizmetleri için BDDK’den izin alındı.

Türkiye’nin en popüler hızlı teslimat şirketi Getir’in finans üzerine kurulan iştiraklerinden "GetirFinans", dikkat çekecek bir işe imza attı. Fibabanka ile güçlerini birleştiren GetirFinans, Türkiye’nin ilk servis modeli bankacılık hizmetleri için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) iznini aldı.

GetirFinans ile Fibabanka ortaklığında hayata geçirilecek hizmet, Getir mobil uygulaması üzerinden erişilebilir olacak. Kullanıcılar, bu sekme üzerinden dijital bankacılık hizmeti alabilecekler. Yapılan açıklamalara göre GetirFinans ile Fibabanka’nın yeni hizmeti; hızlı, ücretsiz ve çeşitli avantajlar sunacak olması nedeniyle tüketicilerin ilgisini çekecek.

Taraflar memnun

Getirfinans

GetirFinans CEO’su Yiğit Çağlayan tarafından yapılan açıklamaya baktığımızda tarafların bu iş birliğinden memnun olduklarını görüyoruz. Yiğit Çağlayan’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

GetirFinans

Fibabanka Genel Müdürü Ömer Mert ise şöyle konuştu:


Yorumlar (0)

Yorum Yap