Nahrimed Haber

Getir, Resmen Açıkladı: Şirket, İkiye Bölünüyor

Sektörel Getir, Resmen Açıkladı: Şirket, İkiye Bölünüyor
Getir, Sky News’in iddia ettiği "ikiye bölünme" iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan resmî açıklamada, bölünme haberlerinin doğru olduğu ifade edildi.

Türkiye’nin önde gelen hızlı teslimat şirketlerinden Getir ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sky News’in kaynak belirtmeden servis ettiği bir habere göre Getir, yakın bir gelecekte ikiye ayrılacak. Getir’in en büyük hissedarlarından Abu Dabi Devlet Fonu Mubadala’nın bu süreci hızlandırmak için şirkete 250 milyon dolar daha yatırım yapacağı iddia ediliyordu.

Sky News’in haberine göre Getir’in bölünme işi, şirketin üst yöneticilerinden Batuhan Gültakan tarafından idare edilecekti. Getir’in kurucusu Nazım Salur, bu sürece çok karışmayacaktı. Salur, Getir Drive ve BiTaksi gibi iştirakleri yönetecekti. Mubadala, Getir’in Türkiye’deki operasyonlarını yönetecekti.

Getir’den resmî açıklama geldi

Getir

Sabahtan beri gündem olan meseleyle ilgili olarak Getir cephesinden resmî açıklama geldi. Yapılan açıklamada, iddiaların gerçek olduğu ifade edildi. Getir, resmî basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:


Yorumlar (0)

Yorum Yap