Nahrimed Haber

Google, İndirimleri Takip Etmeyi Sağlayacak Bir Özellik Tanıttı

İnternet - 3 gün önce 0 Yorum
İnternet Google, İndirimleri Takip Etmeyi Sağlayacak Bir Özellik Tanıttı
Google, alışveriş yaparken indirim kovalamayı sevenleri mutlu edecek yeni bir özelliği tanıttı.

Günümüzde hayat pahalılığı hemen herkesin sorunu hâline gelmiş durumda. Bu yüzden de bir şey almak isteyenler ya kampanyaları bekliyor ya da internet sitelerinde sonsuz tane sekme açarak farklı e-ticaret sitelerinde en uygun fiyatları arıyorlar. Google’ın yeni özelliği ise bu süreci çok daha kolay hâle getiriyor. 

Yeni özellik ile birlikte artık teklifleri ayrıca görebilmek mümkün olacak. Bu kısımda doğrudan satış firmalarndan küçük butiklere, bireysel satıcılardan tasarımcıların özel mağazalarına pek çok satıcıdan gelen fiyatlar ve yapılan kampanyalar listelenecek. Özellik ilk aşamada ise ABD’de kullanıma alınırken hem mobil hem de masaüstü platformlardan kullanılabiliyor. 

Fiyatları karşılaştırmak mümkün olacak

google alışveriş

Google ayrıca bu özellik ile birlikte fiyat karşılaştırması yapmak da mümkün olacak. Bir kampanya olduğunda hem normal hem de indirimli fiyatı görebiliyoruz. Ayrıca ABD’deki kullanıcılar, mağazaların sadakat ve üyelik programlarına özel indirimleri de görebilecekler. Bu özelliğin dünyanın geri kalanı için de benzer şekilde çalışması bekleniyor. 

Bu kadarla da kalmayan Google, fiyatların değişimlerini tarihe göre sıralı olarak da gösterecek. Son 90 gündeki fiyatları görerek uygun bir kampanya seçmek mümkün olacak. Böylece fiyatı 100 lira olan bir ürün, önce 250 lira yapılıp sonra yüzde 50 indirimle 125 TL’ye satılıyorsa bunu fark etmek mümkün olacak. "Fiyat öngörüsü" özelliği de indirimlerin gerçekten makul olup olmadığını görebilmeyi sağlayacak. Yeni özellik ile birlikte seçilen bir ürün ya da ürün grubu takibe de alınabilecek. 


Yorumlar (0)

Yorum Yap