Nahrimed Haber

Google, Tokyo 2020 Olimpiyatlarına Özel ’Oynanabilir Doodle’ Yayınladı: Tüm Dünya ile Yarışabilirsiniz

İnternet - 2 yıl önce 0 Yorum
İnternet Google, Tokyo 2020 Olimpiyatlarına Özel ’Oynanabilir Doodle’ Yayınladı: Tüm Dünya ile Yarışabilirsiniz
Google, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları için oldukça eğlenceli bir doodle hazırladı. Farklı takımların yarıştığı bir RPG olarak hazırlanan doodle’da pek çok dalda yarışarak takımınıza puan kazandırabilir ve ’Şampiyon Parşömenleri’ toplayarak seviye atlayabilirsiniz.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları, pandemi sebebiyle yaşanan uzun bir ertelemenin ardından geçtiğimiz gün başladı. 8 Ağustos’a kadar devam edecek olan olimpiyatlar için Google, oldukça keyifli bir doodle hazırladı. 

Doodle Champion Island Games isimli, 16 bit, geniş haritalı ve bol oyunlu bu doodle masa tenisi, koşu, okçuluk, kaykay, tırmanış ve ragbi gibi çeşitli oyunları oynayabildiğiniz eğlenceli bir RPG’ye dönüşüyor. Oyunda dört takım mevcut ve istediğiniz takıma katılabilirsiniz. Oyunların her birini kazandığınızda ’Şampiyon Parşömeni’ almaya hak kazanıyorsunuz ve aynı zamanda takımız da puan kazanıyor.

Doodle Champion Island Games nasıl oynanır?

Aslında oyunu oynamak oldukça basit. Google’da doodle’a tıkladıktan sonra sizi önce kısa bir video karşılıyor. Ardından ’Şampiyon Adası’nın girişinde ufak bir teste girip kısa bir masa tenisi mücadelesi vermeniz gerekiyor. Sonrasında ise kırmızı, mavi, yeşil ya da sarı takımdan birine katılmanız gerekiyor. Her takımın lideri size kısaca takımından bahsediyor. Dilediğiniz takımı seçtikten sonra ise macera başlıyor.

Amacınız tüm yarışlara katılıp ’Şampiyon Parşömenleri’ toplayarak seviye atlamak. Ayrıca oyunda pek çok detay interaktif ve RPG ruhuna uygun olarak bolca yan görev de mevcut. Bu görevleri gerçekleştirdikçe de puan elde ediyorsunuz. Ayrıca haritada farklı bölgelerde bulunan skor tablolarından takımınızın sıralamasını da kontrol edebilirsiniz.

Google’ın şimdiye kadar hazırladığı belki de en eğlenceli doodle’lardan biri olan Doodle Champion Island Games’e hemen başlamak ve takımınızı seçerek yarışa katılmak için google.com adresini ziyaret etmeniz ve görsele tıklamanız yeterli. Şimdiden iyi eğlenceler, bizimle hangi takımda yarıştığınızı yorumlarda paylaşmayı unutmayın!


Yorumlar (0)

Yorum Yap