Nahrimed Haber

Hailey Bieber, Sadece Bir Telefon Kılıfıyla Nasıl Milyonlarca Dolar Kazandı? İşte Arkasındaki Dâhiyane Taktik!

Sektörel - 9 gün önce 0 Yorum
Sektörel Hailey Bieber, Sadece Bir Telefon Kılıfıyla Nasıl Milyonlarca Dolar Kazandı? İşte Arkasındaki Dâhiyane Taktik!
Birçoğumuz Hailey Bieber’ın yakın zamanda piyasaya sürdüğü telefon kılıflarını sosyal medyada görmüşüzdür. Peki bu telefon kılıflarını bu kadar popüler yapan ve Hailey Bieber’a milyonlarca dolar kazandıran şey tam olarak nedir?

Kılıfı telefonuna takan selfie yapmak için aynanın karşısına geçiyor öyle değil mi? Bu fonksiyonel kılıf, görünüşe bakılırsa birçok kadının oldukça hoşuna gitmiş durumda.

Gelin bu telefon kılıflarını ve ardındaki pazarlama taktiğini irdeleyelim.

Hailey Bieber, güzellik ve teknolojinin sürekli değişen dünyasında adından söz ettirmeyi daima başarır.

rhode

Bieber’ın güzellik markası Rhode’un tanıttığı dudak parlatıcı bölmesi olan telefon kılıfı, yalnızca kullanışlı bir aksesuar olmanın ötesinde ustaca düşünülmüş bir pazarlama aracıdır. 

Bieber’ın ürününü piyasaya sürdüğünden beri bir milyondan fazla satış yapması da bunu kanıtlar niteliktedir. Rhode’un dudak parlatıcısı tutuculu telefon kılıfı, Bieber’ın en çok satan ’Peptide lip treatment’ isimli ürününe tutacak görevi görecek şekilde tasarlanmıştır.

Bunun sebebi ise Rhode’un bu ürünü, tüketicilerin günlük yaşamlarına entegre ederek akıllı telefonları kadar vazgeçilmez hâle getirmektir.

rhode

Bu ürün, şu anda çantalarımızın veya ceket ceplerimizin derinliklerinde kaybolan dudak parlatıcılarının kolayca bulunmasını sağlar. Ayrıca ayna selfieleri çağında olduğumuzu düşündüğümüzde, bu telefon kılıfı Rhodes için ücretsiz bir pazarlama akışıdır. 

Özetle dudak parlatıcı bölmesi bulunan bu telefon kılıfı bir aksesuardan çok daha fazlasıdır. Çok az bir maliyetle marka görünürlüğünü arttıran, tüketicilerin ilgisini çeken ve kadınların ortak sorununu çözen bir ürün. Sizce de dâhiyane bir taktik değil mi?

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz:


Yorumlar (0)

Yorum Yap