Nahrimed Haber

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Vergilerle İlgili Bir Şakayı Yanlışlıkla Retweet Etti: "Aha Ona da Vergi Kesecek."

Sosyal Medya Hazine ve Maliye Bakanlığı, Vergilerle İlgili Bir Şakayı Yanlışlıkla Retweet Etti: "Aha Ona da Vergi Kesecek."
Hazine ve Maliye Bakanlığı, dün X’te yanlışlıkla bir gönderiyi retweet etti. Mehmet Şimşek’in bir fotoğrafına gelen yorumda vergilerle ilgili bir şaka yer alıyordu.

Son zamanlarda tasarruf hamleleriyle gündemde olan Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün sosyal medyada yaşanan ilginç bir olayla gündeme geldi. Dün akşam saatlerinde yaşanan olayda yanlışlıkla bir gönderinin yeniden yayımlandığı görüldü.

Retweet edilen bu gönderi kısa sürede Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kaldırıldı. Ancak sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı. Gönderide, son zamanlarda sıkça gördüğümüz bir şaka yer alıyordu.

Bakanlık, “Aha ona da vergi kesecek” gönderisini retweet’ledi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dün Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga ile 2024-2028 Ülke İş Birliği Çerçevesi’ni görüştüğü bir toplantı gerçekleştirmişti. Şimşek, bu görüşme kapsamında Banga ile çektirdiği bir fotoğrafı da sosyal medyadan yayımlamıştı.

İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı da Şimşek-Banga görüşmesiyle ilgili atılan bir yorumu yanlışlıkla retweet’ledi. Retweet atılan gönderide, “Aha ona da vergi kesecek.” ifadeleri yer alıyordu.

Bakanlık çok kısa süre sonra durumu fark etti ve hızlıca retweet’i kaldırdı. Şu anda hesapta bu gönderi gözükmüyor.


Yorumlar (0)

Yorum Yap