Nahrimed Haber

Huawei, Performansın Yanında Tasarıma da Önem Verenler İçin Freebuds Lipstick 2 Kulaklığını Duyurdu

Teknoloji - 18 gün önce 0 Yorum
Teknoloji Huawei, Performansın Yanında Tasarıma da Önem Verenler İçin Freebuds Lipstick 2 Kulaklığını Duyurdu
Huawei, bir önceki Lipstick modelinin hem kasasını hem de kulaklıklarını değiştirdi.

Çinli teknoloji devi Huawei, Hongmeng Eco Spring etkinliğinde yeni MateBook X Pro modelini ve yeni Freebuds Lipstick 2 kulaklığını tanıttı. Lipstick modeline hakim olmayanlar için söyleyelim; ilk Lipstick modeli, adından da anlaşılacağı üzere lipstick’ten ilham alan bir kasaya sahipti.

Siyah ve altın tonlu kasanın içinde de oldukça iddialı, kırmızı renkte kulaklıklar vardı. Şimdiyse Huawei, yeni modelde hem tamamen farklı bir tasarım hem de iki renk seçeneği sunuyor. Tabii her şey tasarımla sınırlı değil. Kulaklıkların ses performansı konusunda da geliştirmeler görüyoruz.

Artık yatay kullanılan bir kasa var.

Freebuds Lipstick 2

Söz konusu kasa da artık lipstick’ten çok çantaya benziyor gibi görünüyor. Asmak için bir ipi bile var. Kasanın etrafındaki işlemeler, kalite hissini de artıracaktır. Kasada Type-C girişi olduğunu da söyleyerek kulaklıklara geçelim. Tasarım anlamında köklü bir başka değişikliği de burada görüyoruz.

Freebuds Lipstick 2

Daha tombul hâle gelen Hi-Res sertifikalı kulaklıklar, L2HC ve LDAC codec’lerini destekliyor. IP54 korumasına da sahipler. 5 saat kullanım süresi sunan kulaklıklar, aktif gürültü engelleme kullanılıyorsa kullanım süresini 3,5 saate düşürüyor. Fakat şarjı biten kulaklıklarınızı kutusunda 5 dakika bekletmek, onları 2 saat müzik dinlemeye yetecek kadar doldurmuş olacak.

Freebuds Lipstick 2

Siyah ve beyaz renkle gelecek olan kulaklıklar, 235 dolardan (yaklaşık 7.600 TL) ön satışta. Bir önceki Freebuds Lipstick modelinin güncel olarak 4.000 TL seviyelerinde olduğunu da ekleyelim. Siz kulaklıkları nasıl buldunuz?


Yorumlar (0)

Yorum Yap