Nahrimed Haber

iOS 18’in İkinci Geliştirici Beta Sürümü Geliyor: İşte Kullanıma Sunulacak Yeni Özellikler

Yazılım - 6 gün önce 0 Yorum
Yazılım iOS 18’in İkinci Geliştirici Beta Sürümü Geliyor: İşte Kullanıma Sunulacak Yeni Özellikler
Apple, 24 Haziran Pazartesi günü iOS 18’in ikinci geliştirici beta sürümünü yayımlayacağını duyurdu. Peki yeni sürüm, kullanıcılara hangi yeni özellikleri sunacak?

ABD merkezli teknoloji devi Apple, WWDC 2024 kapsamında duyurduğu iOS 18 ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Şirket, 24 Haziran Pazartesi günü iOS 18’in ikinci geliştirici beta sürümünü yayımlayacağını açıkladı.

Apple’ın yaptığı açıklama ile iOS 18’in ikinci geliştirici betası ile gelecek yenilikler de belli oldu. Yapılan açıklamaya göre en az iki yeni özellik, kullanıcıların beğenisine sunulacak. Peki iOS 18’in ikinci geliştirici beta sürümü, kullanıcıya neler sunacak?

iOS 18’in ikinci geliştirici beta sürümü ile gelecek yenilikler:

iOS 18

Yapılan açıklamaya göre iOS 18’in ikinci geliştirici beta sürümü ile kullanıcılara sunulacak yeni özelliklerden bir tanesi, iPhone Mirroring olacak. iPhone Mirroring özelliği, kullanıcıların iPhone’larının ekranlarını Mac bilgisayarlarına aktarmalarını sağlayacak. Öte yandan; iOS 18’in ikinci geliştirici beta sürümü, iPhone’lardaki ekran paylaşımı özelliğini de kullanıma sunacak. Böylelikle iOS 18’in en yeni özellikleri,test edilmeye başlayacak.

Bu arada; iOS 18’in ilk geliştirici beta sürümünde tespit edilen bazı hatalar, ikinci sürümde düzeltilecek. Ancak burada unutulmaması gereken bir husus var. iOS 18’in ikinci geliştirici beta sürümü de muhtemelen ilk sürüm gibi bazı sorunlara ev sahipliği yapacaktır. Bu yüzden, sorun yaşamak istemeyen kullanıcıların bu beta sürümlerden uzak durmaları, kendi faydalarına olacaktır.

iOS 18 ile gelecek tüm yenilikler için:


Yorumlar (0)

Yorum Yap