Nahrimed Haber

iPhone 16’nın Ekran Koruyucuları Paylaşıldı: Daha Büyük Ekran İddiaları Bir Kez Daha Doğrulandı

Mobil - 2 gün önce 0 Yorum
Mobil iPhone 16’nın Ekran Koruyucuları Paylaşıldı: Daha Büyük Ekran İddiaları Bir Kez Daha Doğrulandı
Akıllı telefon dünyasının popüler sızıntı kaynağı Majin Bu, iPhone 16 serisinin ekran koruyucularını paylaştı. Bir süredir gündemde olan boyut artırma iddiası, bir kez daha gözler önüne serildi.

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın yaklaşmakta olan iPhone 16 serisi telefonlarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Akıllı telefon dünyasının bilindik sızıntı kaynaklarından Majin Bu, iPhone 16 serisinin ekran koruyucularını paylaştı. Böylelikle Apple’ın ekran boyutunu büyütme çabaları, bir kez daha doğrulanmış oldu.

Daha önce pek çok kaynak, iPhone 16 serisinde ekran boyutunun artacağını söylediler. Ortaya çıkan bilgilere göre iPhone 16, 6.1 inç boyutlu olmaya devam edecek. iPhone 16 Pro, iPhone 16 Plus ve iPhone 16 Pro Max ise sırasıyla 6.3 inç, 6.7 inç ve 6.9 inç boyutlu olacak. İşte sızdırılan ekran koruyucular, bu boyutları bir kez daha gözler önüne serdi.

iPhone 16 serisinin ekran koruyucuları böyle görünecek

iPhone 16 ekran koruyucuları

Bu bilgiler doğrultusunda, yeni iPhone’lardaki boyut artışlarının minimal düzeyde olduğunu bir kez daha hatırlatalım. iPhone 15 Pro’da 6.1 inç olan ekran boyutu, iPhone 16 Pro’da 6.3 inç olarak güncellenecek. iPhone 15 Pro Max’teki 6.7 inç boyut ise iPhone 16 Pro Max’te 6.9 inç olarak revize edilecek.

Tabii tüm bunların hâlâ iddiadan ibaret olduğu gerçeğini unutmamak gerek. Apple’ın eylül ayında gerçekleştirmesi muhtemel lansman, tüm bu bilgilerin netleşmesini sağlayacak.


Yorumlar (0)

Yorum Yap