Nahrimed Haber

Max Payne Karakterinin Arkasındaki İsimler, Serinin 20. Yılına Özel Bir Araya Geldi

Oyun - 2 yıl önce 0 Yorum
Oyun Max Payne Karakterinin Arkasındaki İsimler, Serinin 20. Yılına Özel Bir Araya Geldi
23 Temmuz 2001’de piyasaya sürülen Max Payne serisi 20. yılını kutluyor. Max’in yaratıcıları, karakteri ve seriyi anmak için bir videoda bir araya gelirken popüler oyun platformu Steam de kutlamaya katılarak seride ciddi bir indirime gitti.

90’ların çocuklarının gönlünde taht kurmuş Max Payne serisi, 23 Temmuz 2001’de, 20 yıl önce piyasaya sürüldü. Tüm dünyada büyük beğeni toplayan oyunun baş kahramanı Max’in görünüşü ve sesi olan aktörler, karakteri anmak için bir araya geldiler.

Max Payne serisinin ilk iki oyununun geliştiricisi olmasının yanı sıra ’Control’ ve ’Alan Wake’ gibi oyunların da yaratıcısı olan Remedy Entertainment, bu özel günü kutlamak için, Max’e sesini ve yüzünü veren kişileri bir araya getirdi. 

Karakterin yaratıcıları Max Payne’i bir video ile andı:

Remedy’nin Kreatif Direktörü, aynı zamanda da Max’in yüzü olan Sam Lake ve Max’e sesini veren James McCaffery, Twitter’da yayınladıkları bir video ile hem karakteri hem de seriyi andılar.

Serinin 20. Yılı kutlamasına Steam de katıldı ve serininin üç oyunda da indirime gitti. Seriye ait üç oyunu şu anda Steam üzerinde 57,60 TL’den satın almak mümkün. Fiyatın en büyük bölümünü ise 50,40 TL’lik fiyatıyla, serinin en güncel oyunu Max Payne 3 oluşturmakta. Biraz nostalji yaşamak istiyorsanız eliniz çabuk tutun; zira indirim yarın (26 Temmuz) sona eriyor.

İlk versiyonu çıktıktan sonra, 20 yıl içerisinde seriye iki ekleme yapıldı. Bunlardan birincisi, 2012 yılında çıkan Max Payne 3 iken diğeri ise başrolünü Mark Wahlberg’ün üstlendiği, 2008 yapımı Max Payne filmi. Seriye tam 9 yıldır herhangi bir ekleme yapılmıyor olmasının nedeni Max Payne 3’te Max’in hikayesinin tam hâliyle anlatılmış ve bir devam oyununa gerek duyulmamış olması olabilir ancak ilk iki oyunun yeniden düzenlenmiş hâli geliştirilirse oyuncuların çok mutlu olacağı kesin.


Yorumlar (0)

Yorum Yap