Nahrimed Haber

Modacı Pelin Kaya’nın 1,4 Milyon Takipçili Instagram Hesabı Çalındı

İnternet - 2 yıl önce 0 Yorum
İnternet Modacı Pelin Kaya’nın 1,4 Milyon Takipçili Instagram Hesabı Çalındı
Modacı Pelin Kaya’nın Instagram hesabı çalındı. Hesabı ele geçiren kişi, Pelin Kaya hakkında ağır iddialarda bulundu.

Modacı Pelin Kaya’nın Instagram hesabı geçtiğimiz saatlerde çalındı. Hesabı ele geçiren kişinin Pelin Kaya hakkında ciddi iddiaları var.

Moda ve Sosyete” isimli bloguyla ünlenen Pelin Kaya, son dönemlerde Sabah gazetesinde moda haberleri yazıyordu. Özellikle modaseverlerin sıkça takip ettiği isimlerden biri olan Pelin Kaya’nın Instagram’da 1,4 milyon takipçisi bulunuyor.

“Bu kadına güvenmeyin”

()

Pelin Kaya’nın Instagram hesabını çaldığını iddia eden kişi, öncelikle bir domuz gönderisi paylaşarak ünlü köşe yazarını aşağıladı. Daha sonrasında Şeyma Subaşı, Demet Akalın ve Fahriye Evcen gibi ünlülerin fotoğraflarını paylaşan kişi, Pelin Kaya hakkında ağır iddialarda bulundu.

Çok talep olmasına rağmen Dm’leri ifşalamıyoruz. Ancak ünlü, sosyetik isimler, şarkıcılar, ünlü influecer’lar var, modacılar var. Onlar ile ilgili para karşılığında kötü haber planları yapıldığı ve uygulandığı da herkesin bildiği gibi aşikâr. Yayınlasak sokağa çıkamaz namı diğer domuzcuk. Amacımız bu kadına güvenmeyin, iş yapmayın. Kötü ve art niyetli bir kadın. Markaların event ve tanıtımlarını alabilmek için Pr şirketlerini kötülemelerden, en yakın iş arkadaşlarının arkasından iş çevirmelere kadar hepsi kanıtlı elimizde. Gerekli kişilere bunları ileteceğiz. Herkesin işini elinden almak için sabote etmeler tuzaklar kurmalar. Kurumsal firma yetkililerine event ve tanıtım almak için rüşvet vermeler. Hepsinden yakında haberdar olacaksınız. Aslında herkesin bildiği ucuzluklar ama kanıtlı olması her zaman etkili olur.

Bu iddiaların ardından Pelin Kaya’dan herhangi bir açıklama gelmedi.


Yorumlar (0)

Yorum Yap