Nahrimed Haber

MrBeast, Şimdiye Kadarki En Büyük Videosunu Duyurdu: Tüm İnternet Ünlüleri Tek Videoda!

İnternet - 19 gün önce 0 Yorum
İnternet MrBeast, Şimdiye Kadarki En Büyük Videosunu Duyurdu: Tüm İnternet Ünlüleri Tek Videoda!
MrBeast, X üzerinden bir fotoğraf paylaşarak bugüne kadarki en büyük videosunu çektiğini duyurdu. Fotoğrafa baktığımızda, yakında çıkacak videoda internetin en ünlü isimlerinin bir araya geleceğini görebiliyoruz.

Gerçek ismi Jimmy Donaldson olan “MrBeast”, dünyanın en başarılı içerik üreticilerinden biri. Öyle ki yakın zamanda T-Series’ı geçerek dünyanın en çok aboneye sahip YouTube kanalı olmayı başarmıştı. Şu anda 273 milyon aboneye sahip.

MrBeast, milyonlarca izlenme alan farklı türlerden videolarla karşımıza çıkıyordu. Bunlardan bazıları da diğer ünlüleri içeren videolardı. Ünlü içerik üreticisi, bu tarz bir video daha çektiğini açıkladı. Ancak yakında yayımlanacak bu videonun şimdiye kadarki en büyük videosu olduğunu ifade etti.

Sosyal medyanın en ünlü isimleri MrBeast’in yeni videosunda bir araya gelecek

MrBeast, en büyük videosunu çektiğini X hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Paylaşıma baktığımızda bunun doğru olabileceğini görüyoruz. Bunun nedeni ise aklınıza gelen neredeyse her internet ünlüsünün fotoğrafta yer alması.

Görsele göre yayıncılardan YouTuber’lara kadar dünya çapında ünlü olan birçok büyük içerik üreticisi videoda yer alacak. Kai Cenat, Logan Paul, Pokimane, KSI, Matpat, IShowSpeed, FaZe Rug, Ludwig, Bella Poarch ve daha birçok ünlü isim var. Hatta dünyanın en popüler teknoloji YouTuber’ı Marquess Brownlee’yi (MKBHD) de görüyoruz.

MrBeast, aslında bir gönderi daha paylaşmıştı. Ünlü isim, daha sonra sildiği bu gönderide 50 adet internet ünlüsüne teşekkürlerini iletmişti. Bu da sosyal medyanın en ünlü isimlerinin tek bir videoda bir araya geleceğini gösterdi.

Videonun ne hakkında olacağı konusunda maalesef bir bilgi yok. Ancak daha önceki videolarını düşünürsek influencer’lar arasında bir yarışma olacağını tahmin edebiliriz. Ne zaman çıkış yapacağını da bilmiyoruz. Ancak MrBeast, 13 Temmuz gibi gelebileceğini söylüyor. Yani en büyük videosunu görmek için bir aydan biraz daha uzun bir süre beklememiz gerekecek.


Yorumlar (0)

Yorum Yap