Nahrimed Haber

Netflix, Sevilen Yerli Dizisi Mezarlık’ın 2. Sezonuyla Geri Döneceğini Duyurdu

Sinema - 19 gün önce 0 Yorum
Sinema Netflix, Sevilen Yerli Dizisi Mezarlık’ın 2. Sezonuyla Geri Döneceğini Duyurdu
Netflix, sevilen yerli polisiye dizisi Mezarlık’ın ikinci sezonunun geleceğini duyurdu.

Yerli içerikleriyle de karşımıza sık sık çıkan Netflix, bu kapsamda 2022 yılında “Mezarlık” ismini verdiği polisiye türünde bir diziyi aboneleriyle buluşturmuştu. ANS Productions ve Evrensel Film imzası taşıyan yapım, izleyenlerin beğenisini toplamıştı.

Dizinin hayranları, ikinci sezonun gelip gelmeyeceğini merakla bekliyordu. Bugün onları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Netflix, Mezarlık’ın ikinci sezonuyla resmen geri döneceğini duyurdu.

Başkomiser Önem geri dönüyor

Netflix, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla dizinin hayranlarını sevindiren haberi verdi. Yapımdan iki adet görsel paylaşılırken ikinci sezon şu ifadelerle duyuruldu: “Başkomiser Önem, başladığı işi asla yarım bırakmaz, Mezarlık 2. sezon yakında.”

Mezarlık, kadın cinayetlerine odaklanan ve ekibiyle birlikte gizemli olayları çözmek için çalışan Komiser Önem’i konu ediniyordu. Onur Böber, Özden Uçar ve Evren Oğuz tarafından kaleme alınan yapımın başrollerinde ise Birce Akalay, Olgun Toker ve Şehsuvar Aktaş gibi isimler vardı.

Mezarlık’ın ikinci sezonu hakkında bildiklerimiz şimdilik bu kadar. Henüz bir fragman gelmedi. Kesin çıkış tarihi de belli değil. Sadece Netflix, “yakında geleceğini” söylüyor.  


Yorumlar (0)

Yorum Yap