Nahrimed Haber

Netflix’ten Canlı Yayımlanacak Jake Paul - Mike Tyson Boks Maçı Ertelenmişti: Yeni Tarihi Belli Oldu!

İnternet - 18 gün önce 0 Yorum
İnternet Netflix’ten Canlı Yayımlanacak Jake Paul - Mike Tyson Boks Maçı Ertelenmişti: Yeni Tarihi Belli Oldu!
Netflix’te canlı yayımlanacak Jake Paul - Mike Tyson maçı, Tyson’ın sağlık sorunları nedeniyle ertelenmişti. Platform, maçın yeni tarihini açıkladı.

Canlı yayınlar konusundaki hamlelerini artıran Netflix, geçtiğimiz aylarda bu kapsamda dev bir boks maçı yayımlayacağını duyurmuştu. Bu müsabaka, YouTuber Jake Paul ve efsane boksör Mike Tyson arasında gerçekleşecekti.

Karşılaşmanın normalde 20 Temmuz 2024 tarihinde yapılması bekleniyordu. Fakat platform, geçen hafta yaptığı bir duyuruyla maçın ertelendiğini açıkladı. Nedeninin ise Mike Tyson’ın yaşadığı sağlık sorunları olduğu ifade edildi. Yeni tarih merak edilirken bugün Netflix’ten konuya ilişkin beklenen açıklama geldi.

Jake Paul – Mike Tyson maçı, 15 Kasım’da düzenlenecek

Netflix, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir paylaşımla Paul ile Tyson arasındaki maçın yeni tarihini açıkladı. Buna göre milyonlarca insanın beklediği müsabaka, 15 Kasım 2024 tarihinde düzenlenecek. Bu da 4 ay geç olacağı anlamına geliyor.

Paul-Tyson maçının, şov amaçlı olsa da son yılların en büyük boks organizasyonlarından biri olması bekleniyor. Karşılaşma, ABD’nin Teksak eyaletindeki 80 bin kapasiteli AT&T stadyumunda gerçekleşecek. Aynı zamanda Netflix’ten yayımlanarak dünya çapından insanlara da ulaşacak. Çok ilgi göreceğini tahmin etmek yanlış olmaz.

YouTuber’lıktan boksörlüğe dönen Jake Paul, şimdiye kadar 10 maç yapıp 9’unu kazanmıştı. Tarihin en iyi boksörlerinden biri olarak nitelendirilen ve son profesyonel maçını 2005’te yapan Mike Tyson ise kariyerinde 58 maça çıkmış, bunların 50’sini kazanırken 6’sını kaybetmişti. 2 maç ise sonuçsuzdu.


Yorumlar (0)

Yorum Yap