Nahrimed Haber

NVIDIA, Daha Piyasaya Sürülmeyen Windows 11 İçin Grafik Sürücüsü Yayınladı

Yazılım - 2 yıl önce 0 Yorum
Yazılım NVIDIA, Daha Piyasaya Sürülmeyen Windows 11 İçin Grafik Sürücüsü Yayınladı
Windows 11 için WHQL desteki ilk Game Ready sürücüsü 471.41’i yayınlayan NVIDIA, yeni işletim desteği haricinde birçok oyunda yaşanan donma, takılma ve açılmama gibi problemlerin de ortadan kaldırıldığını duyurdu.

Teknoloji devlerinden NVIDIA, Windows 11 işletim sistemi için WHQL destekli ilk Game Ready sürücüsü 471.41’i yayınladı. Yeni sürücüyle birikte şirketin daha önce söz verdiği Red Dead Redemption 2’nin DLSS güncellemesi de yayınlandı ve açıklanan verilere göre Rockstar’ın en sevilen oyunlarından RDR 2, bu güncelleme sayesinde oyunculara %45’e varan performans artışı sağlayacak.

Valorant, Doom Eternal ve League of Legends gibi oyunlar için yeni sürücüsünde hata düzeltmelerine yer veren NVIDIA, 471.4 ile birlikte Samsung LS28AG700N 4K 144Hz ve Samsung LC27G50A 1440P 144Hz monitörlere de G-Sync desteğinin getirildiğini dile getirdi.

Windows 11 destekli sürücü ile birlikte birçok oyunda yaşanan sorun ortadan kaldırıldı

nvidia

Bildiğiniz üzere 24 Haziran’da duyrulan Windows 11’i kullanmak için önümüzde iki seçenek bulunuyor; Windows 11 kurulu bir dizüstü bilgisayar satın almak ya da Microsoft’un 2022 yılında yeni sürümü yayınlamasını beklemek. Teknoloji devinin yeni işletim sistemine kavuşmaya az bir zaman kalmışken, Windows 11 kullanmayı tercih edecek kullanıcılar için NVIDIA WHQL destekli yeni Game Ready sürücüsünü yayınladı. 471.44 sürümüyle birlikte kullanıcılar, Windows 11 desteğine sahip yeni grafik sürücülerini bilgisayarlarına artık indirebilirler. Ayrıca NVIDIA ile gelen bu desteğin, Windows 11’in önizlemesinde gördüğümüz bazı grafik sorunlarını gidermesi bekleniyor.

Yayınlanan yeni sürücüde dikkat çeken bir diğer şey, Read Dead Redemption 2 için yayınlanan DLSS güncellemesi oldu. Bu güncellemeyle birlikte RDR 2’de yaklaşık olarak %45 daha fazla performans alınması bekleniyor. Konuyla ilgili yaptığımız detaylı habere buradan ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda NVIDIA, Valorant’ta yaşanan bazı sorunlar nedeniyle NoHud/RemovalHud filtresini devre dışı bıraktıklarını, Doom Eternals’da donma probleminin ortadan kaldırıldığını ve League of Legends’ı başlatırken yaşanan sorunun çözüldüğünü bu sürücüyle birlikte duyurdu. NVIDIA yeni sürücüsüne ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.


Yorumlar (0)

Yorum Yap