Nahrimed Haber

OPPO Watch 2’nin Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Teknoloji - 2 yıl önce 0 Yorum
Teknoloji OPPO Watch 2’nin Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı
27 Temmuz tarihinde tanıtılması beklenen OPPO Watch 2’nin tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı. Sektörde güven kazanmış olan Evan Blass tarafından paylaşılan bilgiler, oldukça kullanışlı bir modelin kullanıcılara sunulacağına işaret ediyor.

Çin merkezli bir akıllı telefon üreticisi olan OPPO, ülkemizde sunduğu hem fiyat-performans oranı yüksek cihazları hem de amiral gemilerine taş çıkartan modelleri sayesinde oldukça iyi anılıyor. Akıllı telefon alanında kendini bu denli kanıtlayan OPPO, giyilebilir teknoloji alanında da kullanıcılarını ilk OPPO Watch modelinin ardından beklentiye sokmuş durumda.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve Apple Watch’a fazlasıyla benzeyen OPPO Watch, kullanıcılardan olumlu geri dönüşler almayı başarmıştı. Yeni modelde daha da gelişmiş özellikler sunması beklenen OPPO, Watch 2 modelinde neler sunuyor gelin birlikte bakalım.

Tek şarj ile 2-3 günlük kullanım:

OPPO Watch 2

OPPO Watch 2 modeline baktığımızda, ilk modelde olduğu gibi tasarım anlamında Apple Watch ile büyük bir benzerlik görüyoruz. Alüminyum alaşımlı kasaya sahip olan akıllı saat, içerisinde Snapdragon Wear 4100 işlemcisini bulunduruyor. Buna, Apollo 4s isimli yardımcı işlemci destek oluyor. Bu işlemciler, 2-3 gün olarak paylaşılan batarya ömrünü optimize edecek.

OPPO Watch 2

İç kısma geçtiğimizde OPPO Watch 2’de 16 GB büyüklüğünde bir hafızanın bulunacağını görüyoruz. eSIM, GPS, NFC ve kalp atış sensörü bulunduracak olan model, stres seviyesi ölçümü de yapabilecek.

Tüm bunlara ek olarak OPPO Watch 2’de bir de ‘game mode’ bulunacak. Fakat bu modun bir akıllı saate ne işe yarayacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

OPPO Smart Watch 2

Son olarak Akıllı saatin 42 mm ve 46 mm olmak üzere 2 seçenekle sunulması bekleniyor. İki model de boyutları dışında aynı özellikleri paylaşacak. Saatler hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.


Yorumlar (0)

Yorum Yap