Nahrimed Haber

Oyunculara Yönelik POCO X3 GT, 67 W Hızlı Şarj Özelliğine Sahip Olacak

Mobil - 2 yıl önce 0 Yorum
Mobil Oyunculara Yönelik POCO X3 GT, 67 W Hızlı Şarj Özelliğine Sahip Olacak
28 Temmuz’da piyasaya sunulacak POCO X3 GT’nin birçok özelliği geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Dedikodulara dahil olan hızlı şarj özelliği de bugün POCO tarafından onaylandı. Cihaz, 67 W hızlı şarj özelliğiyle gelecek.

Xiaomi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren akıllı telefon üreticisi POCO, yakın zamanda oyunculara yönelik telefonu X3 GT’yi duyurmuştu. Xiaomi Redmi K40 Gaming Enhanced Edition’ın yeniden adlandırılmış versiyonu gibi piyasaya sunulacak telefonun yüksek hızlı şarj özelliği olacağı iddia edilmişti. Bu özellik, bugün doğrulandı.

Telefonun genel özelliklerini zaten duyurulduğu gün öğrenmiştik. Ancak hızlı şarj konusu muammaydı. POCO, X3 GT’nin 67 W hızlı şarj özelliğine sahip olacağını bugün doğruladı.

67W hızlı şarj özelliği doğrulandı

poco x3 gt

POCO, çok az orijinal modele sahip olmakla beraber faaliyete başladığından beri ‘yeniden adlandırma’ politikasını sürdürüyor. Cihazın hangi Xiaomi telefonuna benzeyeceği bilindiğinden dolayı özellikleri de tahmin ediliyordu. Bu özelliklerin birçoğu geçtiğimiz günlerde yapılan tanıtımla onaylandı. POCO X3 GT’nin MediaTek Dimensity 1100 yonga seti, 6 GB RAM, 64 MP ana kamera, 16 MP ön kamera ve 5000 mAh batarya gibi özelliklerle geleceğini biliyorduk. Bugün de meraklıların umduğu bir özellik daha şirket tarafından onaylandı.

POCO X3 GT, yapılan açıklamaya göre 67 W gücünde turbo-şarj özelliğiyle birlikte gelecek. Bu özellik, üst segmentte olmayan telefonlarda fazla rastladığımız bir özellik değil. Bu güçte bir hızlı şarj özelliği üst düzey Mi 11 serisinde bulunuyor.

Oyuncular için oldukça yeterli bir donanım sunan ve kamerasıyla da dikkatleri üzerine çeken POCO X3 GT, 28 Temmuz tarihinde raflardaki yerini alacak. Şirketin çıkış gününe kadar başka özellikleri de onaylaması bekleniyor. Ancak tahminlere göre en önemli özellikler oturmuş durumda. Tasarım dışında bir değişiklik yapılması beklenmiyor.


Yorumlar (0)

Yorum Yap