Nahrimed Haber

Palworld, Aylar Sonra Yeniden En Çok Oynanan Oyunlar Arasına Girdi! Oyuncu Sayısı Birkaç Günde %700 Arttı

Oyun - 2 gün önce 0 Yorum
Oyun Palworld, Aylar Sonra Yeniden En Çok Oynanan Oyunlar Arasına Girdi! Oyuncu Sayısı Birkaç Günde %700 Arttı
İlk çıktığında dünyayı kasıp kavuran ancak zamanla popülaritesini kaybeden Palworld, yeniden en çok oynanan oyunlar arasına girdi. Öyle ki yeni güncelleme sayesinde oyuncu sayısı %700’den fazla oranda arttı.

Pocketpair imzalı, Pokemon benzeri karakterlere sahip açık dünya hayatta kalma oyunu Palworld, ocakta piyasaya sürülmüş ve kısa sürede tüm oyun dünyasını etkisi altına almıştı. Öyle ki o günlerde rekor üstüne rekor kırmış, Steam’de tarihin en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşan 2. oyunu bile olmuştu. Ancak bu popülaritesi çok uzun sürmedi ve ilerleyen aylarda oyuncularının büyük çoğunluğunu kaybetti.

Ancak Palworld’e gelen yeni bir güncelleme, yapımın yeniden oyuncular arasında popüler olmasını sağladı. Öyle ki Steam’deki eş zamanlı oyuncu sayısı, son birkaç günde %700’ü aşan oranda artış gösterdi.

142 binden fazla oyuncuya ulaştı:

SteamDB verilerine baktığımızda bu haberin yazıldığı sıralarda Palworld’ün 142.596 oyuncuya sahip olduğunu görüyoruz. Daha birkaç gün önceki oyuncu sayısı ise maksimum 30 bin civarlarındaydı. Hatta 15 bin seviyelerine kadar düştüğü bile oluyordu. Ancak güncelleme, yeniden uçuşa geçmesini sağladı. Oyun, şu anda en çok oynananlar arasında 11. sırada.

Palworld’ün yeni güncellemesi, “Sakurajima” isimli bir adayı oyuna ekledi. Bunun dışında yeni Pal’lar, düşmanlar ve eşyalar da eklendi. Güncellemenin, çıkış yaptığı ocaktan bu yana oyunun aldığı en büyük güncelleme olduğunu söylememiz mümkün. Görünen o ki bu güncelleme, oyuncuları mutlu etmiş ve tekrar popülerleşmesini sağlamış.

Palworld, ilk zamanlarındaki başarısına muhtemelen bir daha ulaşamayacak. Ancak gelen güncellemelerle hâlâ oyuncular arasında popülerliğini sürdürülebileceğini görebiliyoruz. Oyunun yakında PlayStation’a gelme ihtimalinin bulunduğunu da belirtelim. Eğer gelirse, oyuncu sayısı yine artış gösterecektir.


Yorumlar (0)

Yorum Yap