Nahrimed Haber

PayPal, Kripto Para Dünyasında Dengeleri Değiştirecek Bir Özellik Duyurdu: "Gizli Transferler"

Kripto Para - 26 gün önce 0 Yorum
Kripto Para PayPal, Kripto Para Dünyasında Dengeleri Değiştirecek Bir Özellik Duyurdu: "Gizli Transferler"
Paypal’in geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü stabil coin "PayPal USD (PYUSD)" için önemli bir özellik geliştirildi. Bu yeni özellik, "Gizli Transferler" olarak isimlendiriliyor.

Dünyanın en popüler çevrim içi ödeme aracılarından PayPal, geçtiğimiz yıl radikal bir karara imza atmış ve "PayPal USD (PYUSD)" isimli stabil coin’ini piyasaya sürmüştü. Ekip şimdi bu kripto varlıkla ilgili önemli bir yenilik duyurdu.

PayPal tarafından yapılan açıklamada, PYUSD için "Gizli Transferler" olarak isimlendirilen yeni bir özellik oluşturulduğu açıklandı. Yeni özellik, işlem tutarlarının gizlenmesini sağlayacak. Bu tür bir çalışmanın yıllardır Bitcoin geliştiricileri tarafından yapıldığını ancak bir türlü hayata geçiremediklerini söyleyelim. 

Kripto ekosistemi, bu gelişmeyi olumlu karşıladı

pyusd

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan kripto analistleri, bunun önemli bir gelişme olduğunun altını çiziyorlar. Çünkü PYUSD için yapılan çalışma ile yatırımcılara önemli bir avantaj sunulacağı ifade edildi. Ayrıca bu tür bir gelişmenin kripto para dünyası için oyunun kurallarını değiştireceğine inananlar da var. Bakalım Gizli Transferler, ekosistem için beklenen etkiyi gösterebilecek mi...

PayPal USD’nin yeni özelliğiyle aktarabileceklerimiz şimdilik bu kadar. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşanması hâlinde sizleri yeniden bilgilendireceğiz.


Yorumlar (0)

Yorum Yap