Nahrimed Haber

PlayStation 3 Oyunlarının PlayStation 5’e Geleceği İddia Edildi

Oyun - 4 gün önce 0 Yorum
Oyun PlayStation 3 Oyunlarının PlayStation 5’e Geleceği İddia Edildi
PlayStation tarihinin en sevilen konsollarından olan PlayStation 3 ile ilgili bir gelişme yaşandı. İddiaya göre Sony, PlayStation 3 oyunlarını PlayStation 5’e getirmek için kolları sıvadı.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, geçtiğimiz yıllarda dikkat çeken bir iddia ile gündeme gelmişti. Bu iddiaya göre Sony, PlayStation 3 uyumlu oyunlarını PlayStation 5’e getirmek için kolları sıvamıştı. Ancak üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen konuyla ilgili bir gelişme yaşanmadı.

Ta ki şimdiye kadar. "XboxEra" isimli podcast yayınında, yıllar önceden kalma iddia bir kez daha gündeme getirildi. Edinilen bilgilere göre Sony, PlayStation 3 oyunlarını PlayStation 5’e getirmek için gerçekten çalışıyor

Çalışma, PlayStation 3 için çıkan tüm oyunları kapsamıyor

PlayStation 3 oyunları PlayStation 5’e gelecek

Ancak yapılan açıklamalara göre Sony’nin yaptığı çalışma, tüm PlayStation 3 oyunlarını kapsamayacak. Henüz hangileri olduğu bilinmeyen "bazı" oyunlar, PlayStation 5’e gelecek. Ancak oyunların orijinal hâlleriyle mi yeni konsola geleceği yoksa en azından çözünürlük için mi bir çalışma yapılacağı bilinmiyor

XboxEra yayınında gündeme getirilen iddia ile ilgili kesinleşmiş hiçbir şey olmadığını belirtelim. Ancak kaynaklar, Sony’nin yıl sonuna doğru bir etkinlik düzenleyip, PlayStation 5 Pro ile bu özelliği de duyuracağını ileri sürüyorlar. Yani birkaç ay içerisinde her şey netleşmiş olacak.


Yorumlar (0)

Yorum Yap