Nahrimed Haber

Ronaldo’nun Mbappe’nin Instagram Paylaşımına Yaptığı Yorum, Sosyal Medya Tarihinin En Çok Beğenilen Yorumu Oldu: Önceki Rekor Kime Aitti?

Sosyal Medya Ronaldo’nun Mbappe’nin Instagram Paylaşımına Yaptığı Yorum, Sosyal Medya Tarihinin En Çok Beğenilen Yorumu Oldu: Önceki Rekor Kime Aitti?
Cristiano Ronaldo’nun Kylian Mbappe’nin Real Madrid paylaşımına yaptığı yorum, tüm sosyal medya platformlarında en çok beğenilen yorum olarak rekor kırdı. Rekor, daha öncesinde TikTok’taki bir GTA 6 yorumuna aitti.

Son birkaç gündür futbol dünyasının gündeminde Kylian Mbappe’nin Real Madrid’e transfer oluşu vardı. Geçen hafta Şampiyonlar Ligi’ni de kazanan takım, birkaç gün önce 25 yaşındaki yıldız futbolcuyu getirdiğini duyurdu. Tabii ki Mbappe’den de konuya ilişkin paylaşım geldi.

Mbappe’nin Instagram’da yaptığı bir paylaşıma gelen bir yorum, sosyal medya tarihine geçti. Eskiden Real Madrid’de de oynayan efsane futbolcu Cristiano Ronaldo, Mbappe’nin paylaşımına tebrik yorumu yaptı. Bu yorum, beğeni sayısında rekor kırdı.

Ronaldo’nun yorumu tüm sosyal medya platformları arasında en çok beğenilen yorum oldu

Ronaldo’nun yaptığı yorum, ilk başta Instagram’ın en çok beğenilen yorumu olmuştu. Bunun ardından da direkt olarak tüm platformlarda en çok beğeni alan yorum olmayı başardı. Yorum, bu haberin yazıldığı sıralarda 5,3 milyon beğeniye sahip ve artmaya devam ediyor.

()

Mbappe, paylaşımında Real Madrid’e gittiği için hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü belirten ifadelere yer vermişti. Aynı zamanda küçükken Cristiano Ronaldo ile çekildiği bir fotoğrafı da gönderiye eklemişti.

En çok beğeni alan yorum rekoru öncesinde bir GTA 6 yorumuna aitti

Ronaldo’nun yorumuna gelen beğeni sayısı, TikTok’taki bir yorumu geçerek rekora imza attı. Dylan Page isimli ünlü içerik üreticisi, 4,7 milyon beğeni ile bu rekora sahipti. Şubat ayında paylaştığı o yorumunda “GTA 6’dan önce GTA 6 hakkında en çok beğeni alan yorumifadelerini kullanmıştı.

Bugüne kadar sosyal medyada başka hangi yorumlar çok beğeni toplamıştı?

Ronaldo ve Dylan Page’in dışında diğer çok beğenilen yorumlardan da kısaca bahsedelim. Instagram’da Reed Harrington isimli bir çocuğun geçen yıl paylaştığı bir videoya gelen bir yorum 3,7 milyon beğeni almıştı. Harrington, o videoda 200 bin aboneye ulaştığında en üstteki yorum ne derse onu yapacağını belirtmişti. “fiven9nekid” isimli kullanıcının o yorumu, Tayland’a gidip muaythai öğrenip ABD’ye dönüp UFC’ye katılmasını ve yenilmez olmasını söylüyordu.

En çok beğenilen yorumlardan bir diğeri ise YouTube’daydı. YouTube tarihinin “Me at the zoo” isimli ilk videosuna yapılan bu yorum, 3,8 milyon beğeni almıştı. Yorum, San Diego Hayvanat Bahçesi’ndendi. Hayvanat bahçesi, “İlk YouTube videosunun burada çekilmiş olmasından büyük onur duyuyoruz!” ifadelerini kullanmıştı.


Yorumlar (0)

Yorum Yap