Nahrimed Haber

Samsung, AVM’lerin Vazgeçilmezi Olacak e-kâğıt TV’yi Duyurdu

Donanım - 12 gün önce 0 Yorum
Donanım Samsung, AVM’lerin Vazgeçilmezi Olacak e-kâğıt TV’yi Duyurdu
Samsung, mağazaların afişlerini dijital hâle getirecek e-kâğıt TV’yi duyurdu. Yüksek enerji tasarruflu ürün, dikkat çekici özellikler sunuyor. Ancak bu cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, e-kâğıt TV olarak isimlendirdiği en yeni ürününü duyurdu. Renkli bir yapıya sahip olan ürün, mağaza önlerinde gördüğümüz afişler için tasarlandı ve oldukça ilginç görünüyor.

Henüz prototip aşamada olan e-kâğıt TV, reklâm afişlerini dijital hâle getirmek için tasarlandı. Duvara asılabilen veya stand üzerinde sergilenebilen ürün, 32 inç boyuta sahip. Üstelik QHD çözünürlük de sunuyor. 

Samsung’un e-kâğıt TV’si işte böyle görünüyor

Samsung e-kâğıt TV

Samsung e-kâğıt TV’nin dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi de yüksek enerji tasarrufu sağlaması. Çıkarılabilir bir bataryası olan ürün, sabit bir görüntüyü aktarırken neredeyse hiç enerji tüketmiyor. Enerji tüketimi, sadece görüntü değiştirilirken yaşanıyor. Samsung e-kâğıt TV’yi satın alan tüketiciler, cihaza toplam boyutu 8 GB’ye kadar olan görüntüler yükleyebilecek. e-kâğıt TV, bu görüntüleri slayt gösteri şeklinde yansıtabilecek.

Henüz erken aşamada olan e-kâğıt TV’nin fiyatı ve kullanılabilirlik durumu henüz belli değil. Ancak bu ürün, gelecekte kâğıt israfını ciddi anlamda düşürecek gibi görünüyor. Çünkü iş yerleri, bu cihaz sayesinde kâğıt efişlere ihtiyaç duymayacaklar.


Yorumlar (0)

Yorum Yap