Nahrimed Haber

Samsung Galaxy Buds 2’nin Yeni Renkleri ve Özellikleri Ortaya Çıktı

İnternet - 2 yıl önce 0 Yorum
İnternet Samsung Galaxy Buds 2’nin Yeni Renkleri ve Özellikleri Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy Buds 2’nin daha önce tanıtılmayan yeni renkleri ve yeni özellikleri ortaya çıktı. Buds 2’de tek kulaklıkta ANC gibi özellikler bulunacak.

Geçtiğimiz hafta Samsung’un Unpacked etkinliğinde tanıtılacak bütün ürünler ortaya çıkmıştı. Hemen ardından geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy Watch 4’ün fiyatı ve çıkış tarihi de ortaya çıktı. Bu seferki haberimiz ise Samsung’un yeni Bluetooth kulaklığı Galaxy Buds 2 hakkında.

Samsung Galaxy Buds 2 hakkında ortaya çıkan yeni bilgilere göre kulaklık, özelleştirilebilir dokunma kontrolleri, yeni bir aktif gürültü engelleme sistemi ve dikkat çekici renkler gibi özellikler ile çıkış yapacak. Buds 2, Airpods Pro’ya rakip olabilecek, hatta ondan daha iyi olduğunu kanıtlayabilecek gibi duruyor.

Buds 2’nin ortaya çıkan yeni renkleri

Galaxy Buds 2 yeni renkleri

XDA platformunda bir geliştirici olan Tim Schneeberger’ın paylaştığı gönderide Samsung’un önümüzdeki ay tanıtması beklenen kulaklığı Galaxy Buds 2 hakkında önemli detaylar paylaşıldı. Schneeberger, bu bilgileri Samsung’un güncelleme sunucusunda bulduğunu açıkladı.

Kulaklıkla ilgili daha önce ortaya çıkan fotoğraflarda, kulaklığın siyah, mor ve beyaz renklerini görmüştük. Görünen o ki Samsung, renk çeşitliliği konusunda Apple’ı geçecek ve 2 renk daha sunacak. Samsung’un kullanıcılarına sunacağı bu yeni renkler ise açık sarı ve hâkî rengine benzer bir gri-yeşil renk olacak

2 benzersiz özellik eklenecek

Galaxy Buds’ta tek kulaklıkta ANC modu olacak

Daha önce ortaya çıkan bilgilerde hiç bahsedilmeyen iki yeni özellik de gelen son bilgilerle açığa çıktı. Bu kulaklıkların ANC denilen Aktif Gürültü Engelleme sistemine sahip olması şaşırtıcı bir şey değil. Airpods Pro ve Beats Studio Buds gibi üst seviye kulaklıkların tamamında ANC bulunuyor. Şaşırtıcı olan şeyse Samsung Galaxy Buds 2’de ANC modunun tek kulaklıkta çalışabiliyor olması. Örneğin iki kulaklık da kulağınızdayken sadece sol kulaklıkta ANC’yi açabiliyorsunuz. Bu özelliğin ne gibi senaryolarda işe yarayacağı ise henüz tam olarak bilinmiyor.

Ortaya çıkan diğer bir özellikse Buds 2’de dokunmatik hareketlerin yeniden programlanabilir olması. Tek dokunma, iki ve üç dokunma gibi hareketlere istediğiniz eylemleri atayabiliyor ve bu sayede daha rahat bir kullanım elde edebiliyorsunuz.

Samsung’un Unpacked etkinliğinin 11 Ağustos’ta yapılması bekleniyor. Umuyoruz ki bugüne kadar ortaya çıkan ürünlerden daha fazlasını bu etkinlikte görebiliriz.


Yorumlar (0)

Yorum Yap