Nahrimed Haber

Samsung Galaxy Buds 3 Pro’nun Tasarımı Ortaya Çıktı: AirPods’a Benzeyecek!

Teknoloji - 15 gün önce 0 Yorum
Teknoloji Samsung Galaxy Buds 3 Pro’nun Tasarımı Ortaya Çıktı: AirPods’a Benzeyecek!
Samsung’un önümüzdeki ay tanıtmasını beklediğimiz yeni kulaklığı Galaxy Buds 3 Pro’nun tasarımı ortaya çıktı. Sızıntı doğruysa cihaz, AirPods’a benzeyen bir görünümle gelecek ve son yılların en büyük tasarım değişikliğine uğrayacak.

Samsung, yaz aylarında yepyeni ürünlerini bizlerle buluşturmayı planlıyor. Bunlardan biri de yeni kulaklıklar olacak. Henüz resmî tarih belli olmasa da muhtemelen temmuz ayı içinde yeni Galaxy Buds modelleriyle buluşacağız. Bu cihazların standart Galaxy Buds 3 ve Galaxy Buds 3 Pro olmak üzere iki kulaklıktan oluşması bekleniyor.

Kulaklıkların tanıtılmasına az bir süre kalmışken bugün Pro model hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Sızıntı, kulaklığın tasarımına göz atmamızı sağlarken şirketin çok büyük değişiklikler uygulayacağını gösterdi.

Galaxy Buds 3 Pro, AirPods benzeri bir tasarımla gelecek

Sızıntılarıyla tanıdığımız Evan Blass tarafından atılan iddiaya göre cihazda yukarıda bulanık bir şekilde görülen bir tasarımla karşılaşacağız. Galaxy Buds modelleri, normalde fasulyeyi andıran, normal kulaklıklarda gördüğümüz aşağıya uzanan kısmın olmadığı bir tasarımla geliyordu.

Ancak iddia doğruysa bunu artık görmeyeceğiz ve kulaklıklarda son yılların en büyük değişikliği yapılacak. Görsele baktığımızda, Galaxy Buds 3 Pro’nun AirPods’a benzeyen bir uzatılmış gövde tasarımıyla gelebileceğini görebiliyoruz.

Bu tarz bir tasarım, özellikle çağrılarda büyük avantaj sağlayacaktır. Cihazdaki mikrofon ağzınıza daha yakın olabilir ve aramalar daha net hâle gelebilir. Aynı zamanda AirPods’takine benzer dokunmatik kontroller de sunabileceğinin göstergesi. Samsung’un yapay zekâyı cihazlarına getirdiğini biliyoruz. Tasarım değişikliği, bu özellikleri kulaklıklara daha iyi entegre etmenin bir yolu da olabilir. Ayrıca daha iyi bir batarya da görme ihtimalimiz var.

Sızıntının doğru olup olmadığıyla ilgili şimdilik bir şey söylemek mümkün değil. Temmuz ayında gerçekleştirilmesi beklenen etkinlikte tüm detayları öğreneceğiz.


Yorumlar (0)

Yorum Yap