Nahrimed Haber

Samsung Galaxy Watch FE, "Yanlışlıkla" Amazon’da Listelendi: Saatin Fiyatı Ortaya Çıktı

Teknoloji - 17 gün önce 0 Yorum
Teknoloji Samsung Galaxy Watch FE, "Yanlışlıkla" Amazon’da Listelendi: Saatin Fiyatı Ortaya Çıktı
Samsung’un uygun fiyatlı akıllı saati Galaxy Watch FE için kaç para isteyeceği belli oldu. Gelecek ay duyurulacak saat, Amazon’da yanlışlıkla listelendi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un bir süredir gündemde olan yeni akıllı saati Galaxy Watch FE ile ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Uygun fiyatlı olması beklenen akıllı saat, Amazon’un internet sitesinde resmen listelendi.

Samsung Galaxy Watch FE ile ilgili iddialar, bu akıllı saatin Galaxy Watch 4’ün yeniden markalandırılmış bir versiyonu olacağını gözler önüne seriyordu. Amazon’da yanlışlıkla yapılan listeleme, yaklaşmakta olan saatin bazı özelliklerini ve fiyatını gün yüzüne çıkartmış oldu.

İşte Samsung Galaxy Watch FE’nin Amazon’daki listelemesi:

Samsung Galaxy Watch FE

Amazon’da paylaşılan bilgiler, Galaxy Watch FE’nin 40 x 10 x 39 milimetre boyutlarda olacağını gösteriyor. Ayrıca bu akıllı saatin ağırlığı 26,6 gram olacak. Amazon’daki listelemeye göre Samsung, Galaxy Watch FE için 199 euro isteyecek.

Samsung Galaxy Watch FE fiyatı

Samsung Galaxy Watch FE, 396 x 396 piksel çözünürlük sunan 1.2 inç Super AMOLED ekrana ev sahipliği yapacak. Exynos W920 işlemciden güç alacak akıllı saat, 1,5 GB RAM ve 16 GB depolama alanı sunacak. 5 ATM su basıncına dayanıklılık, manyetik kablosuz şarj, alüminyum gövde ve 30 saat civarında kullanım imkânı sunan 247 mAh kapasiteli batarya da Galaxy Watch FE’nin özellikleri arasında yer alacak.

Samsung, yeni akıllı saatini çok büyük olasılıkla gelecek ay düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde duyuracak. Lansman, merakla beklenen bu akıllı saatin tüm özelliklerini ortaya koyacak.


Yorumlar (0)

Yorum Yap