Nahrimed Haber

Samsung Galaxy Watch FE’nin Yolda Olduğu Kesinleşti: Uygun Fiyatlı Olacak!

Teknoloji - 24 gün önce 0 Yorum
Teknoloji Samsung Galaxy Watch FE’nin Yolda Olduğu Kesinleşti: Uygun Fiyatlı Olacak!
Samsung, İngiltere ile Latin Amerika ülkelerindeki internet sitesinde Galaxy Watch FE’yi göstermeye başladı. Böylelikle akıllı saatin piyasaya sürüleceği kesinleşmiş oldu.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un bir süredir gündemde olan uygun fiyatlı akıllı saati "Galaxy Watch FE" ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Samsung, İngiltere ile Latin Amerika ülkeleri için oluşturduğu internet sitelerinde, bu akıllı saati göstermeye başladı. Böylelikle Galaxy Watch FE’nin geleceği kesinleşti.

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Galaxy Watch FE, "SM-R861" model koduna sahip olacaktı. Bu model kodu şimdi Samsung’un destek sayfasında görünmeye başladı. Ayrıca bu model kodunun bir akıllı saate ait olacağı bilgisi de aynı sayfada net bir şekilde gösteriliyor.

İşte Samsung Galaxy Watch FE’nin yolda olduğunun en somut kanıtı:

Samsung Galaxy Watch FE

Samsung Galaxy Watch FE ile ilgili olarak ortaya çıkan bilgiler, bu akıllı saatin Galaxy Watch 4’ün yeniden markalandırılmış bir sürümü olarak karşımıza çıkacağını gözler önüne sermişti. Samsung Galaxy Watch FE ile Galaxy Watch 4 arasındaki en önemli fark, uygun fiyatlı modelde sadece Bluetooth destekli olacak olması.

Samsung Galaxy Watch FE

Samsung Galaxy Watch FE, çok büyük olasılıkla önümüzdeki aylarda düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde gün yüzüne çıkacak. Lansman, milyonlarca kişinin büyük bir heyecanla beklediği uygun fiyatlı akıllı saatin tüm özelliklerini gün yüzüne çıkartmış olacak.


Yorumlar (0)

Yorum Yap