Nahrimed Haber

Samsung Galaxy Watch Ultra’nın Varlığı Resmîleşti: Destek Sayfası Yayına Girdi

Teknoloji - 14 gün önce 0 Yorum
Teknoloji Samsung Galaxy Watch Ultra’nın Varlığı Resmîleşti: Destek Sayfası Yayına Girdi
Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch Ultra’nın varlığı artık resmî hâle geldi.

Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı saatinin nasıl görüneceğinden olası çıkış zamanına kadar pek çok bilgi sızdırılmış olsa da şimdiye kadar bu iddiaların hepsi adı üstünde iddia olarak kalmıştı. Yakın zamanda Hindistan Standartlar Bürosu, akıllı saat için onay vermişti ancak Samsung tarafından gelen bir şey yoktu. 

Samsung şimdi bu model için bir destek sayfasını hizmete aldı. SM-L705F model numaralı cihaz için firmanın resmî sitesinde bir sayfa olduğu göze çarpıyor. Bu model numarasının da Galaxy Watch Ultra’ya ait olduğu biliniyor. 

Akıllı saatin tek varyantı olacak

galaxy watch ultra

Galaxy Watch Ultra sadece tek bir varyanta sahip olacak. 47mm’lik bu akıllı saat Wi-Fi+ hücresel bağlantıya sahip. Yeni destek sayfası ile varlığı doğrulanan Galaxy Watch Ultra, yakın zamanda tanıtılabilecek gibi duruyor. 

Daha önceki çeşitli sızıntılardan Galaxy Watch Ultra’nın beş çekirdekli CPU ile geleceğini ve bu çiplerin 3nm mimari ile inşa edilmiş olduğunu biliyoruz. Akıllı saatin ekranı 3000 nit parlaklığa sahip olacak. Titanyum gövdeye sahip olacak cihaz, L1+L5 çift-frekans GPS özelliğiyle gelecek. Samsung ayrıca yakın zamanda Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch FE’yi yeni Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtacak. 


Yorumlar (0)

Yorum Yap