Nahrimed Haber

Samsung Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’nın Duyurulacağı Etkinliğin Tarihi ve Saati Ortaya Çıktı

Mobil - 3 gün önce 0 Yorum
Mobil Samsung Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’nın Duyurulacağı Etkinliğin Tarihi ve Saati Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinin ne zaman gerçekleştirileceğine ilişkin yeni bir sızıntı yaşandı. Bu sızıntı, daha önce ortaya çıkan 10 Temmuz tarihini bir kez daha doğruluyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki haftalarda düzenlemesi muhtemel Galaxy Unpacked etkinliğine odaklanmış durumda. Şirket, düzenleyeceği etkinlik kapsamında Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 başta olmak üzere yepyeni ürünlerini duyuracak. 

Şimdiyse Samsung Galaxy Unpacked etkinliği ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Hollanda merkezli bir internet sitesi, yaklaşmakta olan etkinliğin tarihini gösteren yeni bir poster paylaştı. Hatırlayan okurlarımız vardır; daha önce paylaşılan bir poster, 10 Temmuz tarihini işaret etmişti. Yeni posterde de aynı tarih yer alıyor.

İşte Galaxy Unpacked etkinliği için sızdırılan yeni görsel

Samsung Galaxy Unpacked afiş sızdırıldı

Paylaşılan afiş görseli, Galaxy Unpacked etkinliğinin 10 Temmuz’da gerçekleştirileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Artık bu tarihin kesin olduğunu söylesek, büyük olasılıkla yanılmış olmayız. Ancak Samsung’dan gelecek resmî açıklamayı beklemek gerektiği bilgisini de paylaşalım. 

Bu arada; daha önce sızdırılan görüntüde bir sayaç vardı. Bu sayaç, etkinliğin saatini de ortaya koyuyor. Eğer afiş doğru ise Galaxy Unpacked, Türkiye saati ile 16.00’da başlayacak. Biz de etkinlik başladığı gün görevimizin başında olacak, Samsung’un en yeni ürünlerine ilişkin resmî bilgileri sizlere aktaracağız.


Yorumlar (0)

Yorum Yap