Nahrimed Haber

Samsung, Uygun Fiyatlı Akıllı Saati Galaxy Watch FE’yi Tanıttı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Teknoloji - 11 gün önce 0 Yorum
Teknoloji Samsung, Uygun Fiyatlı Akıllı Saati Galaxy Watch FE’yi Tanıttı: İşte Fiyatı ve Özellikleri
Samsung, çok beklenen Galaxy Watch FE’yi resmen duyurdu. Saat, Galaxy Watch modellerinin bütçe dostu versiyonu olarak geliyor ve fiyatına göre iddialı özellikler sunuyor.

Samsung amiral gemisi cihazlarının “FE” ismi altında biraz daha bütçe dostu versiyonlarını çıkarıyordu. Telefonlar ve kulaklıklar gibi ürünlerde bunu görmüştük. Bir süredir Galaxy Watch saatlerine de böyle bir model getireceği söylentisi vardı.

Şimdi ise beklenen gerçekleşti ve Samsung, ilk Galaxy Watch FE’yi Unpacked etkinliğini beklemeden tanıttı. Gelin Galaxy Watch modellerin uygun fiyatlı versiyonu olarak çıkış yapan cihazın özelliklerine bakalım. Genel anlamda 2021’de çıkan Galaxy Watch 4’ün biraz iyileştirilmiş versiyonu diyebiliriz. Şu anda mevcut en üst seviye Samsung akıllı saatin Galaxy Watch 6 olduğunu ekleyelim.

Galaxy Watch FE neler sunuyor?

Galaxy Watch FE, tasarım açısından kardeşlerine benzer, geleneksel saatleri andıran yuvarlak ekranlı bir görünümle geliyor. Cihazda, 1,2 inçlik 396x396 çözünürlükte Super AMOLED ekran mevcut. Ayrıca sürekli açık ekran (Always on Display) desteği de var. Boyutları 39,3, 40,4 ve 9,8 mm olarak, ağırlığı ise 26,6 gram olarak açıklandı.

Sadece 40 mm’lik versiyonla gelen Watch FE, Exynos W920 işlemciyi bünyesinde bulunduruyor. Buna 1,5 GB’lık RAM ve 16 GB’lık depolama eşlik ediyor. Ayrıca 247 mAh’lik batarya, kablosuz şarj, 5ATM suya dayanıklılık, diğer Samsung cihazlarla uyumluluk gibi özelliklere sahip olduğunu belirtelim.

Watch FE, tabii ki sağlık özellikleriyle donatılmış bir akıllı saat. Kullanıcılar, hem sağlık hem de spor takibi gerçekleştirebilecekler. Uyku ölçümleri, kalp atış hızı ölçümleri, 100’den fazla egzersiz takibi, koşuculara hitap eden ve verimliliği en üst seviyeye çıkaran koşu analizi bunlardan bazıları.

Galaxy Watch FE fiyatı

Samsung Galaxy Watch FE, önümüzdeki haftalarda siyah, pembe altın ve mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sunulmaya başlayacak. Fiyatı ise 199 dolar olarak açıklandı. Bu fiyatla bütçe dostu saatler arasında iddialı olabileceğini söylemek mümkün. Türkiye fiyatının ne kadar olacağını ülkemize geldiğinde öğreneceğiz.


Yorumlar (0)

Yorum Yap