Nahrimed Haber

Samsung’un Akıllı Yüzüğü "Galaxy Ring"in Ne Zaman Çıkacağı Belli Oldu

Teknoloji - 22 gün önce 0 Yorum
Teknoloji Samsung’un Akıllı Yüzüğü "Galaxy Ring"in Ne Zaman Çıkacağı Belli Oldu
Samsung’un Oura isimli akıllı yüzük şirketine açtığı bir dava, Galaxy Ring’in ne zaman piyasaya sürüleceğini ortaya çıkardı.

Samsung, geçtiğimiz aylarda “Galaxy Ring” ismini verdiği akıllı yüzüğünü duyurarak yepyeni bir ürün kategorisine giriş yapacağını açıklamıştı. O zamandan beri de cihaz hakkında sızıntılar ortaya çıkıyordu.

Şimdi ise Galaxy Ring’in ne zaman çıkış yapacağına dair en net bilgi geldi. Bu bilgiler, direkt olarak Samsung’dan geldi. Bir dava dosyasında görüldü.

Galaxy Ring, ağustos ayında piyasaya sürülecek

Samsung, günümüzün akıllı yüzük konusunda en önde olan şirketlerinden biri olan Oura’ya dava açtı. Bunun nedeni ise Oura’nın patentler nedeniyle diğer akıllı yüzük çıkaran şirketleri dava etmesi. Samsung, bu riske girmemek ve Oura’nın herhangi bir patentini ihlal etmediğini göstermek için önlem amacıyla böyle bir dava açmış.

Dava, direkt olarak Galaxy Ring’i içerdiği için çıkış tarihi hakkında bilgi edinmemizi sağladı. Buna göre Samsung, donanım tasarımını mayıs ortasında tamamlamış. Haziran’da ise seri üretime başlayacak. Cihazın piyasaya sürülmesinin ise ağustos olacağı ifade edildi. Tanıtımı da muhtemelen yakın tarihlerde olacaktır.

Galaxy Ring’in yaz ayları içerisinde bir etkinlikle tanıtılıp piyasaya sürüleceği zaten konuşuluyordu. Ancak hangi ay olacağı konusunda bir bilgi yoktu. Direkt Samsung’dan gelen açıklama, şimdiye kadarki en net bilgileri edinmemizi sağladı.

Galaxy Ring, temelinde bir sağlık takip cihazı olarak gelecek. EKG sensöründen uyku izlemeye kadar birçok özelliğe sahip olması bekleniyor. Farklı boyutlarda gelecek yüzüğün fiyatı hakkında da yakın zamanda bilgiler gelmişti. Eğer doğruysa 300-350 dolar arası bir fiyatla gelecek. Ancak buna ek olarak tüm özelliklerin kullanılması için ücretli abonelik sistemine sahip olacağı da söyleniyor.


Yorumlar (0)

Yorum Yap