Nahrimed Haber

Stanley Termoslar Amazon’da İndirimde! En Sık Tercih Edilen İndirimli Modeller

İnternet - 18 gün önce 0 Yorum
İnternet Stanley Termoslar Amazon’da İndirimde! En Sık Tercih Edilen İndirimli Modeller
Herkesin favorisi Stanley’nin pek çok modeli Amazon’da indirimde. Hazır indirim varken sizin için en çok tercih edilen Stanley termosları listeledik.

Bütün içeceklerinizi saatlerce buz gibi ya da sıcacık tutacak, ömür boyu garantili Stanley termoslardan sepetinize eklemek isteyebilirsiniz.

Amazon’da avantajlı fiyatlarla satışta olan Stanley termos modellerinden en çok tercih edilenlere gelin birlikte göz atalım.

’’Bu içerik 13.08.2024 tarihinde güncellenmiştir. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.’’

Stanley GO Quick Flip Termos

İçeceklerinizi 12 saate kadar soğuk, 8 saate kadar sıcak ve buzlu içerikleri de 40 saate kadar buz gibi tutan bu termos dışarıda vakit geçirmeyi sevenler için harika bir seçenek.

Buraya tıklayarak ürünü %16 indirimle Amazon üzerinden satın alabilirsiniz.

Stanley Klasik Trigger-Action Termos

Sızdırmaları önleyen kapak tasarımıyla pratik bir kullanım sunan Stanley Klasik Triggerr-Action termos, 7 saate kadar sıcak, 10 saate kadar soğuk ve buzlu içeceklerinizi 30 saate kadar soğuk tutuyor.

Buraya tıklayarak ürünü Amazon üzerinden 834 TL indirimli fiyatıyla satın alabilirsiniz.

Stanley Klasik Vakumlu Termos 

Kamplarda, sahilde ya da uzun yolculuklarda içeceklerinizi saatlerce soğuk/sıcak tutan 2,3 litrelik bu termos tam size göre.

Buraya tıklayarak ürünü Amazon üzerinden 2.699 TL indirimli fiyatıyla satın alabilirsiniz.

Stanley Quencher Pipetli Termos Bardak

Taşıma kolaylığı sunan tasarımı, buzlu içeceklerde 2 gün, soğuk içeceklerde 11 saat ve sıcak içeceklerde 7 saat ısı korumasıyla Stanley’nin bu termosu hem soğuk hem sıcak içecekler için iyi bir seçenek.

Buraya tıklayarak ürünü Amazon üzerinden 1.999 TL indirimli fiyatıyla satın alabilirsiniz.


Yorumlar (0)

Yorum Yap