Nahrimed Haber

Tesla Cybertruck, Avrupa ve Orta Doğu’ya Geliyor! Türkiye Hariç...

Otomobil - 17 gün önce 0 Yorum
Otomobil Tesla Cybertruck, Avrupa ve Orta Doğu’ya Geliyor! Türkiye Hariç...
Tesla, Avrupa ve Orta Doğu’daki bazı şehirlerde Cybertruck tanıtım etkinlikleri düzenleyecek. Şirket, ne yazık ki İstanbul’u pas geçmiş durumda. Tesla Türkiye’nin devrede olduğu bildiriliyor.

Dünyanın en popüler elektrikli otomobil üreticilerinden Tesla, birkaç gündür gizemli paylaşımla meşguldü. Şirketin Avrupa ve Orta Doğu bölgeleri için açılan bir X hesabından yapılan paylaşımda, aralarında İstanbul’un da bulunduğu bir dizi şehirden bahsediliyordu. Ayrıca yapılan paylaşımlarda, Cybertruck da bulunuyordu.

Bugünse bu gizemli paylaşımların nedeni belli oldu. Tesla, önümüzdeki iki ay boyunca Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinde bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. Bu etkinlik kapsamında Tesla Cybertruck, bazı şehirlerde Tesla hayranları ile buluşacak

İstanbul, etkinliğe dahil edilmedi!

Tesla

Tesla’nın bugün yaptığı açıklamada, ne yazık ki İstanbul’a yer verilmedi. Tanıtım günleri kapsamında Avrupa’nın dört bir yanını dolaşacak olan Cybertruck, İstanbul’u pas geçecek. Tesla, neden böyle bir şey yaptığını açıklamadı ancak Emre Özpeynirci’ye göre Tesla Türkiye, İstanbul’un da programa alınması için devreye girmiş durumda.

Emre Özpeynirci tarafından yapılan açıklama:

Emre Özpeynirci’nin açıklamasının üzerine bir ekleme yapmamız gerekiyor. Tesla Avrupa ve Orta Doğu X hesabından yapılan eski paylaşımda, İstanbul ile bulunan Manchester, Barselona ve Lizbon gibi şehirler de bulunuyordu. Bugün yapılan açıklamada bu şehirler de yok.

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck’ın Avrupa ve Orta Doğu tanıtım etkinliği ile ilgili aktarabileceklerimiz şimdilik bu kadar. Bakalım Tesla Türkiye, programa İstanbul’u da dahil etmeyi başarabilecek mi...

Tesla’nın bugün yaptığı paylaşıma aşağıdan ulaşabilirsiniz:


Yorumlar (0)

Yorum Yap