Nahrimed Haber

Thanos Görmesin: Marvel Hayranları, Evdeki Hurdalardan Kendi Thor Baltalarını Yaptılar

Sinema - 2 yıl önce 0 Yorum
Sinema Thanos Görmesin: Marvel Hayranları, Evdeki Hurdalardan Kendi Thor Baltalarını Yaptılar
Marvel’ın resmi Twitter hesabı Marvel Entertainment, hayran yapımı Stormbreaker’ların fotoğraflarını paylaştı. Thor’un gücünü aldığı yeni silahını sıfırdan inşa eden hayranlar, evlerinde bulunan hurda metal ve koli bandı gibi eşyalardan yararlandı.

Thor: Ragnarok filmine kadar Yıldırım Tanrısı Thor’u elinde hep Mjolnir çekici ile gördük. 2017 yılında yayınlanan bu filmin kötü karakteri Hela, Thor’un vazgeçilmez bir parçası haline gelen Mjolnir’i yok etmiş ve Thor, hem gözünü hem de Mjölnir’den aldığı doğaüstü güçlerini kaybetmişti. 

MCU’nun en sevilen karakterlerinden Thor, Avengers: Infinity War’da güçlerini yeniden kazanmıştı ve Mjölnir’in yerini Stormbreaker almıştı. Hem çekiç hem de bir balta olan bu silah, izleyiciler tarafından epey beğenilmişti ve Marvel hayranları, evlerinde bulunan imkanlarla kendi Stormbreaker’larını tasarladı. 

Marvel hayranları evlerinde bulunan hurda metal ve koli bantlarından kendi Strombreak’lerini tasarladı

thor stormbreaker

Avengers: Infinity War’ın yönetmenleri Russo kardeşler, 2017 yılında ilk defa gördüğümüz Thor’un Stormbreaker’ı hakkında şu açıoklamalarda bulunmuştu; "Filmde Thor’un gücünü ciddi anlamda yansıtmak istedik. Sonuçta Thanos’u öldürecek bu silah hikayenin kritik bir parçasıydı ve bu yüzden onu ekranda bol bol göstermemiz gerekiyordu. Marvel hayranlarının bu silaha karşı gerçekten yoğun bir ilgisi var ve hem Thor’un hem de silahının bulunduğu konumdan memnunuz."

Marvel’ın resmi Twitter hesabı Marvel Entertainment, MCU hayranlarının kendi evlerinde yaptığı Stormbreaker’ların fotoğraflarını paylaşmaya başladı. Evlerinde bulunan koli bantları, kartonlar ve hurda metalden yapılan hayran yapımı Stormbreaker’lar, orijinalini aratmayacak cinstendi.

Hayran yapımı Stormbreak tasarımları: 

thor stormbreaker

thor stormbreaker

thor stormbreaker

thor stormbreaker

thor stormbreaker


Yorumlar (0)

Yorum Yap