Nahrimed Haber

THY, İsrail-İran Gerilimi Nedeniyle İptal Olan Bazı Uçuşları İçin Ücretsiz Rezervasyon Sunacağını Açıkladı

Yaşam - 14 gün önce 0 Yorum
Yaşam THY, İsrail-İran Gerilimi Nedeniyle İptal Olan Bazı Uçuşları İçin Ücretsiz Rezervasyon Sunacağını Açıkladı
Türk Hava Yolları, Orta Doğu’da yaşanan olaylar nedeniyle yaşanan mağduriyetler için ücretsiz rezervasyon hakkı tanımladı. Irak, Ürdün ve Lübnan’a seyahat planı olan vatandaşlar, bu imkândan yararlanabilecek.

Orta Doğu, geçtiğimiz hafta sonu savaşın eşiğinden döndü. İran, İsrail’e hava saldırısı gerçekleştirdi. Bu saldırı, İsrail genelinde korkuya yol açmış olsa da büyük bir hasar meydana gelmedi. Ancak tüm dünyanın gözü kulağı bölgedeydi.

İsrail ile İran arasındaki gerilim, sivil hayatı da vurdu. Hatta geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Türk Hava Yolları (THY), AJet ve Pegasus gibi Türkiye merkezli havacılık firmalarının, İsrail ve İran’a olan uçuşlarını iptal ettiklerinden, yolda olanların da geri döndüğünden bahsetmiştik. Türk Hava Yolları, konuyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. 

Türk Hava Yolları, mağdur yolcularına ücretsiz rezervasyon hakkı tanıyacak

Türk Hava Yolları

THY tarafından yapılan açıklamada, iptal edilen Irak, Ürdün ve Lübnan uçuşları için ücretsiz rezervasyon hakkı tanımlandığını açıkladı. Mağduriyet yaşayan vatandaşlar, 22 Nisan 2024 tarihine kadar ücretsiz bir şekilde yeniden rezervasyon oluşturabilecekler.

Türk Hava Yolları, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


Yorumlar (0)

Yorum Yap