Nahrimed Haber

Togg’un Trugo Şarj İstasyonları, Bayramda Tüm Elektrikli Otomobilleri %50’ye Varan İndirimle Şarj Edecek

Otomobil - 13 gün önce 0 Yorum
Otomobil Togg’un Trugo Şarj İstasyonları, Bayramda Tüm Elektrikli Otomobilleri %50’ye Varan İndirimle Şarj Edecek
Togg, elektrikli otomobil sahiplerini sevindirecek bir kampanya başlatıldığını duyurdu. Marka model fark etmeksizin tüm elektrikli araç sahipleri, bayram boyunca Trugo istasyonlarında %50’ye varan indirimlerden yararlanabilecek.

Togg, Türkiye’de en çok satan elektrikli otomobil unvanını koruyan T10X ile ülkemizdeki elektrikli otomobil piyasasını domine etmeye devam ediyordu. Şimdi ise şirket, elektrikli araç sahiplerini çok sevindirecek bir kampanya başlattığını duyurdu.

Kampanya, Togg’un şarj uygulaması Trugo’nun resmî sosyal medya hesabından paylaşılan gönderiyle duyurdu. Şirket, istasyonlarda indirim yapılacağını duyurdu. Üstelik sadece Togg T10X’e değil, tüm marka modeller indirimli fiyatlardan yararlanabilecek.

Bayram boyunca %50’ye varan indirim sunulacak

Trugo’nun açıklamasına göre Trugo şarj istasyonlarında Kurban Bayramı boyunca marka fark etmeksizin tüm elektrikli araç modellerine %50’ye ulaşan oranda indirim sunulacak. İndirimler, 16 Haziran 00.00 ila 19 Haziran 23.59 arasında geçerli olacak. Togg, indirim oranlarının farklılık gösterebileceğini belirtmiş. Oranların değişimi konusunda bir bilgi yok.

Trugo’da sunulan şarj fiyatlarına bakacak olursak DC, yani hızlı şarjda 180 kW’lık ve 300 kW’lık ünitelerde kW/h başına 7,99 TL’lik bir ücret bulunuyor. %50’ye ulaşırsa bu da yaklaşık birim başına yaklaşık 4 TL’ye şarj imkânı sunulacağı anlamına geliyor. Tabii ki indirim oranları değişiklik göstereceğinden kesin olarak %50 oranında düşecek demek mümkün değil. Tam oranları bayram başladığında göreceğiz. O zaman daha sağlıklı bir hesap yapılabilir.

Kısa menzilli Togg T10X, 52,4 kW/h’lik bataryaya sahipti. Bu da tam şarjının 418 TL civarında dolmasını sağlıyordu. 88,5 kW/h’lik uzun menzilli T10X ise 707 TL civarında bir fiyata doluyordu.


Yorumlar (0)

Yorum Yap