Nahrimed Haber

Toplam Değeri 2 Bin TL’den Fazla 4 Oyun, Kısa Süreliğine Xbox’ta Ücretsiz Oynanabilir Oldu

Oyun - 18 gün önce 0 Yorum
Oyun Toplam Değeri 2 Bin TL’den Fazla 4 Oyun, Kısa Süreliğine Xbox’ta Ücretsiz Oynanabilir Oldu
Bu hafta sonu Xbox’ta ücretsiz denenebilecek oyunlar açıklandı. 2 Bin TL’den fazla değere sahip 4 yapımı bu hafta bedavaya deneyebileceksiniz.

Game Pass aboneliğiyle ülkemizdeki oyuncuların gönlünde taht kuran Xbox, farklı etkinliklerle de karşımıza çıkıyor. Bunlardan biri de Xbox FreePlayDays. Bu etkinlik,  Game Pass Ultimate ve Game Pass Core abonelerinin bazen de tüm Xbox kullanıcılarının hafta sonu boyunca belli oyunları bedavaya oynamasına olanak tanıyor.

Şimdi de FreePlayDays kapsamında ücretsiz oynayabileceğiniz oyunlar açıklandı. Bu hafta sonu, toplam değeri 2.134,75 TL olan fazla 4 yapımı ücretsiz deneyebileceksiniz. 

İşte FreePlayDays kapsamında bu hafta sonu ücretsiz oynanabilecek oyunlar:

Oyun Normal Fiyatı
Naruto to Boruto: Shinobi Striker 299 TL
Kingdom Come Deliverance 179 TL
Hell Let Loose 1.499 TL
Gigabash 157,75 TL

    *Listede oyunların indirimsiz fiyatları var.

    Yukarıda gördüğünüz oyunların dördünü de 26 Ağustos Pazartesi günü sabahına kadar ücretsiz deneyebileceksiniz. Denemenin sadece Game Pass Ultimate ve Game Pass Core abonelerine özel olduğunu belirtelim.  

    Game Pass Ultimate veya Core abonesiyseniz, giriş yaparak Microsoft Store üzerinden tek tek bu oyunlara girin ve yükleme seçeneğine tıklayın. Konsola indirmek için de Xbox Store’dan abonelikler kısmına gelin ve "Ücretsiz Oyun Günleri" bölümüne ilerleyin. Herkese sunulan oyunlarda ise Microsoft Store üzerinden sayfalarına girip "Ücretsiz Deneme" kısmına basmanız yeterli.


    Yorumlar (0)

    Yorum Yap