Nahrimed Haber

Turkcell, 30. Yılına Özel "Paketinizi İkiye Katlayan" Bir Kampanya Başlattı: İşte Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler!

Yaşam - 16 gün önce 0 Yorum
Yaşam Turkcell, 30. Yılına Özel "Paketinizi İkiye Katlayan" Bir Kampanya Başlattı: İşte Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler!
Turkcell, 30. yıl dönümüne özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında müşterilere, abonelik paketleri kadar kullanım hakkı hediye edilecek. İşte kampanyaya katılmak için yapılması gerekenler...

Türkiye’nin en popüler telekomünikasyon şirketlerinden Turkcell, müşterilerini sevindirecek bir kampanyaya ev sahipliği yapmaya başladı. Turkcell’in 30. yıl dönümü kapsamında hayata geçirilen kampanya kapsamında tüm aboneler, mevcut paketleri kadar hediye alacaklar. 

Diyelim ki Turkcell’den 15 GB internet, 1.000 dakika ve 250 SMS’lik bir paket kullanıyorsunuz. Kampanyaya katılmanız hâlinde 15 GB internet, 1.000 dakika ve 250 SMS daha hattınıza ücretsiz olarak tanımlanacak. Bu kampanyanın 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olduğu bildirildi.

Turkcell’in 30. yıl kampanyasına nasıl katılınır?

Turkcell 30. yıl kampanyası

  • Adım #1: Telefonunuzun mesajlaşma bölümüne girin.
  • Adım #2: Alıcı numarası bölümüne "2222" yazın.
  • Adım #3: Mesaj bölümüne "30YIL" yazın.
  • Adım #4: Mesajı gönderin.

Yukarıdaki işlemleri doğru bir şekilde tamamladıktan sadece birkaç dakika sonra, Turkcell’den bir SMS alacaksınız. Bu SMS’te kullanmakta olduğunuz pakete göre numaranıza tanımlanan hediyeleri görebilirsiniz. Son olarak, bu kampanya kapsamında hattınıza tanımlanan hediyelerin 30 gün boyunca kullanılabileceğini söyleyelim.


Yorumlar (0)

Yorum Yap