Nahrimed Haber

Türkiye’nin En Ünlü Twitch Yayıncılarından Ferit "wtcN" Karakaya, Twitch’ten Banlandı

İnternet - 25 gün önce 0 Yorum
İnternet Türkiye’nin En Ünlü Twitch Yayıncılarından Ferit "wtcN" Karakaya, Twitch’ten Banlandı
wtcN olarak da bilinen Türkiye’nin en popüler Twitch yayıncılarından Ferit Karakaya, Twitch’ten geçici süreliğine ban yedi. Ünlü yayıncı, yasağın 3 günlük olduğunu ifade etti.

wtcN ismiyle bilinen Ferit Karakaya, milyonlarca takipçisi ile Türkiye’deki en popüler Twitch yayıncılarından biriydi. Aynı zamanda Espor dünyasında da en çok tanınan isimlerden olan Karakaya, şimdi ise beklenmedik bir durumla gündeme geldi.

Karakaya, bugün Twitch’ten banlandı. Karakaya’nın Twitch profiline girilmeye çalışıldığında kanalın topluluk ilkeleri veya hizmet koşullarının ihlali nedeniyle geçici olarak hizmet dışı olduğu ifadesi görüldü.

Karakaya, hesabın 3 günlük askıya alındığını duyurdu

Ünlü yayıncı, banlanmasının ardından X üzerinden konuya ilişkin takipçilerine bir açıklama yaptı. Açıklamasında, keydrop’un kumar içerik olarak anlaşılmış olabileceğini ve bu yüzden otomatik banlama uygulanmış olabileceğini ifade etti. Ayrıca paylaştığı görselde yasağın 3 günlük olduğu da görüldü.

Karakaya bunlara ek olarak Kick’ten devam edeceğini de ifade etti. Tam açıklaması şu şekilde: “Muhtemelen keydrop’u gambling content diye otoban attılar. 3 gün suspend. Çok da fifi. Kick devam.”


Yorumlar (0)

Yorum Yap